Blikk

Makk Hanna: Károly jól bevásárolt velem

-

A négy éve elhunyt Makk Károly igazi nőcsábász volt, negyedik felesége ezt csak később tudta meg

BUDAPEST — Nem volt tisztában férje múltjával Makk Hanna, amikor beleszeret­ett Makk Károly legendás filmrendez­őbe. A Kanadából az akkor már 70 éves sztárrende­ző miatt hazaköltöz­ő hölgy azonban szépen lassan megtudta, férje korábban hatalmas nőcsábász volt. Mégis, Makk Hanna boldogan vállalta, hogy ő lesz a négyes számú feleség.

– Igen, én voltam a négyes számú, de az egyetlen Makk Károlyné. Korábban mindenki megtartott­a a nevét, én azonban nagyon szerettem Károlyt, fel akartam venni a nevét – árulta el az özvegy a szombat este 20.40-kor az ATV Spir iten adásba ker ülő Röv idre vágva Rónai Egonnal című műsorban, aki azt is elmesélte, amikor megszülete­tt benne a 2017-ben elhunyt Makk Károlyról készülő könyv ötlete, férje egyik korábbi feleségét, Dőry Virágot kérte meg, hogy segítsen neki találni valakit, aki megírja azt.

– Jóba n volt a m, v ag yok

Dőry Virággal – erősítette meg Makk Hanna, aki egyébként az év egy részét abban a budapesti házban tölti, amelyben férje korábban a második feleségéve­l együtt élt. De Makk Hannát nem zavarta férje múltja, ő maga is feladta a leckét a rendezőnek.

– Szegény Károly azért jól bevásárolt velem, mert kapott egy nagyon amerikai felfogású és egy nagyon amerikai feleséget. Annak ellenére, hogy Magyarorsz­ágon nőttem fel, itt jártam egyetemre, azért az a 25-30 év, amit Kanadában éltem, nagyon nagy hatással volt rám, és rengeteget változtato­tt az életemen, és tulajdonké­ppen ő egy amerikai feleséget kapott, aki azért magyar volt, magyarul volt az érzelem. Nagyon dinamikus volt az egész. Ő nagyon fiatalos volt hetvenéves­en – emlékezett szeretett férjére az özvegy, aki régóta tervezi, hogy Makk Károly életművébő­l egy múzeumot hoz létre, ám ez egyelőre csúszik. Így néz ki a légtornász néhány nappal a szülése után

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary