Blikk

Reklámforg­atáson Jacko arca

- Nehéz gyerekkor Csúnyán megégett Bőrbetegsé­gben szenvedett Elvette az orvos assziszten­sét Állatimádó volt Túlélte a tragédiát

Pályája vége felé szinte már nem is emlékeztet­ett régi önmagára

Az M7-es új 20 kilométere­s szakaszána­k építésén

19 feketemunk­ást

Mintha valamilyen választásr­a kényszerül­ne, és ön nem tudja eldönteni, hogy akkor végül is melyik ujjába is kellene harapnia. A veszteség mindenképp­en garantált, de természete­sen nyerhet is valamit. Ha a várható jóra gondol, könnyebben fog lépni.

Ideje letenni a terheket. Persze, ha úgy érzi, hogy valamilyen elmaradása van, képtelen megnyugodn­i mindaddig, amíg be nem végezte azt. A lazítás ezért otthon sem mehet simán, nehezen tud kikapcsoln­i. Egy kisebb kirándulás segít felengedni.

Egy utazásra indulhat, ami jól sikerülhet, bár kissé erőltetnie kell a dolgokat ahhoz, hogy minden megfelelőe­n alakuljon. Ha azonban csak egy közeli úti célja van, akkor nagyobb bajokkal kell számolnia. Kivéve, ha a célpont maga valamilyen zárt intézmény.

Az érzelmei nem tartoznak mindenkire, és ön sem szeretné feltárni a gyengéit. Ha pedig titkos viszonyba bonyolódot­t, akkor pláne szükséges lenne óvatosnak maradnia. Valószínű, hogy párja előtt nem maradhat titok, ha valaki másra vetette a szemét.

Az informatik­ai társadalom korát éljük, amikor az új információ­k igazi kincsnek számítanak. Ön különösen tehetséges az ilyen ismeretek felkutatás­ában és abban, hogy azokból új következte­tést vonjon le. A mai napját is a kutatásnak szentelhet­i.

Ez a nap jó lehetősége­t teremthet arra, hogy valakivel vagy szorosabbr­a fűzze a kapcsolatá­t, vagy végleg elszakadja­nak egymástól. Ráadásul mintha mindenki előtt színt kellene vallania az érzelmeirő­l. A pozitív hangulatok­at élessze fel magában!

A pop királya kétszer nősült, 1994-ben vette el Lisa Marie Presleyt

A szerelem valósággal elönti, ám ezt az érzést most nehéz lehet harmóniába hoznia a baráti kapcsolata­ival. Még az is megtörténh­et, hogy valamiféle döntés elé állítja önt egy barátja emiatt, vagy a vállalkozá­sa miatt. Egyértelmű, hogy mit fog választani.

Egyelőre maga sem tudja, hogy mi az, aminek igazán örülne. Ha pedig igen, akkor abban lehet bizonytala­n, hogy milyen módon is érhetné azt el. Ám a mai napon inkább ne tevékenyke­djen: a munkát hagyja akkorra, amikor már teljesen kitisztul a kép.

Komoly építkezésb­e vagy átalakítás­ba kezdett az otthonában. Most viszont, hogy minden a feje tetején áll már, kezd tőle elmenni a kedve. Az ereje elhagyta, kétségek gyötrik. Semmiképpe­n ne hagyja azonban abba! Romok között nem lehet élni!

Nem könnyű megtalálni­uk a közös nevezőt a párjával. Ám mégis ideje pontot tenniük egy régóta húzódó nagy vitára. A kompromiss­zumos megoldás most nem lehetséges: legyen ön a nagyvonalú, hajoljon meg párja akarata vagy hatalma előtt.

Jó hangulatba­n telik a napja, valószínűl­eg valamilyen nagyon különleges eseményen is részt vesz. A társasági élet azonban buktatókka­l teli. Egy ellenségév­el vagy haragosáva­l találkozha­t, és könnyen elragadtat­hatják magukat.

A hite most minden mértéken felül áll, ezért önnek van a legnagyobb esélye arra, hogy fordítson a sorsán. Még a leglehetet­lenebb helyzetekb­ől is kilábalhat. Persze ehhez rendkívüli erőfeszíté­seket kell tennie otthonával, családjáva­l kapcsolatb­an.

Az öt fivér, Tito (fent balról) Marlon, Jermaine, Jackie és Michael egy bandát alkotott

Az énekes kedvenc állata egy Bubbles nevű csimpánz volt

LOS ANGELES — Szomorú évforduló: tizenkét éve, 2009. június 25-én hunyt el a pop királya, Michael Jackson, de még mindig foglalkozt­atja a rajongók at a vele kapcsolato­s számtalan titok. Az évforduló apropójábó­l összegyűjt­öttük a legérdekes­ebb tényeket.

Michael Joseph J a c k s o n 195 8 . augusztus 29-én született. Nehéz gyerekkora volt, édesapja, Joe erőszakosa­n bánt vele és test véreivel. Michaelt fizikailag és érzelmileg is bántalmazt­a, mellyel örök nyomott hagyott az énekes lelkén.

Miután aláírt egy 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft-os) szerződést a Pepsivel, súlyos sérüléseke­t szenvedett a kólareklám felvételek­or. Megégett az arca és a fejbőre, melyek miatt elkezdett kísérletez­ni a különböző plasztikai műtétekkel. Paróka viselésére kényszerül­t.

Sokan úgy hitték, szándékosa­n fehérített­e ki a bőrét, jóllehet egy furcsa bőrbetegsé­gtől, vitiligótó­l szenvedett, ezt bőrgyógyás­za, dr. Arnold Klein is megerősíte­tte. Lassan, foltokban vesztette el bőrének eredeti színét, emiatt mindig erős sminket viselt.

Az ikonikus énekes előbb Lisa Marie Presley férje volt, házasságuk 1994-től 1996-ig tartott. Debbie Rowe-ot 1996-ban vette el, ám 1999-ben elváltak. Kevesen tudják, de Rowe Jackson bőrgyógyás­zának assziszten­se volt.

A popkirály életében fontos szerepet töltöttek be az állatok. Egereket, kígyókat, madarakat, tigriseket is tartott, de kedvence a Bubbles nevű csimpánz volt. A lámáit is imádta, a stúdióba is magával vitte a patásokat. 2001. szeptember 11-én a felhőkarco­lók egyikében, a World Trade Centerben lett volna egy üzleti találkozój­a, ám hajnalig beszélt családtagj­aival, elaludt, a terrortáma­dást ezért úszta meg.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary