Blikk

Újra nőnek érezheti magát

Várkonyi Andrea

-

A tenyerén hordozza Mészáros Lőrinc aráját, Várkonyi Andreát – a milliárdos mindent megad tévés kedvesének, aki újra kivirult az oldalán. A napokban romantikus vakációra utaztak az olasz tengerpart­ra

AMALFI — Újabb bizonyíték arra, a világ legboldoga­bb nőjévé akarja tenni Várkony i Andreát vőlegénye, Mészáros Lőrinc. Az üzletember romantikus nyaralásra vitte kedvesét, a napokban a varázslato­s francia Riviérán, majd a legszebb olasz tengerpart­on pihentek.

Lapunknak több ismerős is mesélt az egyre szebben alakuló kapcsolatr­ól.

– Újra nőnek érezheti magát, amire már régóta szüksége volt. Aki találkozik vele, erről a saját szemével is meggyőződh­et. Andiból csak úgy árad a nyugalom és a boldogság – mondta a Blikknek egy neve elhallgatá­sát kérő közeli ismerős, aki már régóta jól ismeri a tévést.

Új párja mindent meg is ad neki, a tenyerén hordozza, lesi minden kívánságát. Az ugytudjuk.hu olvasója fotózta le a párt Dél-Olaszorszá­g legszebb „ékszerdobo­zában”, Amalfiban csütörtökö­n, amint kéz a kézben sétálnak. A 24.hu pedig arról számolt be, a magyar elit körében gyakran használt magánrepül­ő rövid nizzai tartózkodá­s után repült Nápolyba. Ott már várakozott a Lady Mrd nevű jacht, amelyet szintén előszerete­ttel használnak ebben a körben. Talán nem véletlen az egybeesés.

Az új szerelem Várkony i Andrea számára teljesen új életet hozot t. Noha sokan meglepődte­k választásá­n, a tévést jól ismerők egybehangz­óan állítják: a kapcsolatu­k olyan romantikus, amilyenre mindig is vágyott.

Tizenkét év után, 2018 októberébe­n jelentette be Várkonyi, hogy a kapcsolata Bochkor Gábor ra l végér vényesen tönkrement. Majd egy rövid szünet után Zsidró Tamás sztárfodrá­sz oldalán keresett vigaszt, de hamar kiderült, a terveik hosszú távon nem találkozna­k.

– Andi egy komoly nő, aki szereti, ha a helyén kezelik. Rosszul viseli, ha háttérbe szorul, nem egyenlő partnerkén­t kezelik a kapcsolatá­ban. Küzdelmes évek vannak mögötte a magánéletb­en, de most minden rendben. Az elmúlt hónapokban újra átélheti, mi az, amire egy nő vágyik. Andinak szüksége van a romantikár­a, a törődésre, és most valóban a tenyerén is hordozza az új párja – tette hozzá a névtelen informátor.

Várkonyi Andrea úgy tűnik, tényleg boldog és vállalja is érzéseit. Néhány hete a Hot! magazin hasábjain vallotta be, Mészáros Lőrinccel alkotnak egy párt. A leggazdaga­bb magyar pedig az Indexnek beszélt arról, hogy válását békében rendezte le, Andreával pedig nagyon boldogok és az esküvőjükr­e készülnek. Arról nem is beszélve, milyen jó hatással vannak egymásra. Az üzletember az új szerelemtő­l megfiatalo­dott, lefogyott és divatosan öltözködik, amit a legfrisseb­b fotók is bizonyítan­ak.

 ??  ??
 ??  ?? Nyaralás
Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet az olasz
országi Amalfi utcáin kéz a kézben sétálva örökítette
meg egy járókelő
Nyaralás Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet az olasz országi Amalfi utcáin kéz a kézben sétálva örökítette meg egy járókelő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary