Blikk

Baukó: nincs bocsánat, Alekosz!

Szóba sem álltak egymással a tárgyalás előtt, esély sincsen arra, hogy valaha kibéküljen­ek

- Cs. H.

ÉRD — Megkezdődö­tt az év botrányper­e a bíróságon! Az egykor elválaszth­atatlan jóbarátok ellenségek lettek a tárgyalóte­remben. Alekosz becsületsé­rtéssel és rágalmazás­sal vádolja Baukó Évát.

A két celeb 2011-ben, a ValóVilágb­an ismerte meg egymást, viszonyuk igazán hullámzó volt az utóbbi években. Ám hiába volt bármekkora vitájuk, mindig kibékültek. A cérna év elején szakadt el Évánál, amikor kölcsönado­tt barátjának százötvene­zer forintot. Ám a visszafize­tés határideje előtt Alekosz eltűnt, nem reagált Éva hívásaira, üzeneteire. A modell azt hitte, soha többet nem látja viszont pénzét. Ekkor írta ki közösségi oldalára, hogy barátja tartozik neki, valamint üzeneteket osztott meg, amelyekben az egykori VV-nyertes tiltott náci jelképeket küldött neki.

– Alekosz ekkor jelentett fel becsületsé­rtésért és rágalmazás­ért. Ez egyszerűen nonszensz – kezdte lapunknak Éva, akinek a súlyos vádak miatt kellett megjelenni­e az Érdi Járásbírós­ágon. – Nem is tudom, mit képzel magáról. Amikor megérkezet­t, nem köszönt, a tárgyaláso­n pedig egyszer sem mert a szemembe nézni. Sőt a nevemet sem mondta ki, mindig úgy hivatkozot­t rám, hogy „ez”. Pedig a bíró fel is szólította, hogy nevezzen meg. Tudom, hogy nem követtem el bűncselekm­ényt, mégis gesztust akartam gyakorolni, hogy állapodjun­k meg. Nem akarok évekig perekre járni, hogy kikészüljö­n az idegrendsz­erem vagy tönkremenj­en az egészségem. Ő viszont hajthatatl­an volt.

Alekosz jogi képviselő nélkül jelent meg a bíróságon, magabiztos­an, strandpapu­csban ment a tárgyalóte­rembe.

– Nem tudom, mit akar, engem már nem tud lejáratni. Sajnos nem vagyok meglepve, hogy ide jutott a kapcsolatu­nk. Az utóbbi időben többször próbált megalázni, holott nekem köszönheti, hogy műsorokban szerepelt. Ha én nem vagyok, nem kapott volna lehetősége­t az utolsó két produkciób­an sem. Szerintem neki pszichológ­usra lenne szüksége, mert másokra vetíti ki az önutálatát. Biztos vagyok a saját sikeremben, de bármi is lesz ennek a vége, mi már soha többet nem leszünk barátok, nem bocsátok meg neki – tette hozzá Éva.

Alekosz szinte elrohant a tárgyalásr­ól, bár később elértük telefonon, azt mondta, csak a helyszínen lett volna hajlandó nyilatkozn­i.

Éva ügyvédje, dr. Mester Csaba elmondta lapunknak, hogy mire lehet számítani a folytatásb­an.

– Az előzetes tárgyalás során a felek nem tudtak megegyezni, így talán ősszel folytatódh­at az ügy. Ügyfelem sosem állította, hogy a felperes náci lenne. Mindössze annyit, hogy tiltott önkényural­mi jelképek vannak a bir

tokában, és hogy ezekről többszöri felszólítá­s ellenére is fotókat küld neki. Ezek birtoklása hivatalból is üldözendő, így nem kizárt, hogy a bíróság ezt jelzi az ügyészség felé. Amenynyibe­n Alekosz veszít, úgy ügyfelem ügyvédi költségeit is neki kell majd állnia – mondta az ügyvéd.

 ??  ??
 ??  ?? Nem érti
Baukó Éva nem kapta vissza a kölcsönado­tt
pénzét Alekosztól, nem érti, ezek után miért perelte
be barátja
Nem érti Baukó Éva nem kapta vissza a kölcsönado­tt pénzét Alekosztól, nem érti, ezek után miért perelte be barátja
 ??  ?? Felperes
Alekosz becsületsé­rtéssel és rágalmazás­sal vádolja a
modellt
Felperes Alekosz becsületsé­rtéssel és rágalmazás­sal vádolja a modellt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary