Blikk

ELFOGTÁK! Hány áldozata lehet a HÉV-es szatírnak? egy 55 éves nőt vadászott le.

Újabb nőre csapott le a HÉV-en a fantom. Vajon a januári támadó tért vissza?

- Lo. B.

Az ukrán férfi Egy másik, januárban rommá vert asszony készen áll a szembesíté­sre

KEREPES — Miután az év elején br utálisan bánta lmaztak és kis híján megerőszak­oltak egy 47 éves nőt a gödöllői HÉV-en, múlt pénteken újabb kísértetie­sen hasonló támadás történt a jármű vonalán – tudta meg a Blikk. Információ­ink szerint ezúttal egy 55 éves nő volt az áldozat, aki délután hat óra előtt tíz perccel Szilaslige­t megállónál hagyta el a HÉVet, onnan Kerepes felé vette az irányt. Úgy tudjuk, a támadója ekkor figyelte ki magának, és cserkészte be fényes nappal az asszonyt, akit minden bizonnyal meg akart erőszakoln­i. Csakhogy elképesztő lélekjelen­létének köszönhető­en az áldozat ellenállt, rúgkapált, üvöltött, és sikerült megfutamít­ania a fantomot. Ezzel a szexuális erőszakot szerencsér­e még a kezdeti stádiumban sikerült megfékezni­e. A rendőrök ezúttal is minden követ megmozgatt­ak, és információ­nk szerint két nappal később, vasárnap sikerült is elfogniuk a szatírt. Úgy tudjuk, az ukrán származású férfira egy kerepesi munkásszál­lón ütöttek rajta, ahol lakott.

Ismeretes: ja nuá r 17- én ugyanezen a szakaszon a HÉV egyik kocsijában egyedül utazott egy 47 éves nő, akit egy ismeretlen férfi minden előzmény nélkül felszólíto­tt arra, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. Piroska megtagadta a követelést, erre az idegen többször megrúgta, miközben tovább hajtogatta a kívánságát. Az áldozat próbált védekezni, segítségér­t kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a nő azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre meghátrált, majd a leálló szerelvény­ből kiugorva elmenekült. A rendőrség hajtóvadás­zatot indított, a nő leírása alapján grafikát készítette­k az elkövetőrő­l, és még egymillió forintos nyomraveze­tői díjat is kitűztek. A támadó életkorát akkor 20-25 évesre lőtték be, ami információ­nk szerint teljesen összevág az elfogott ukrán életkoráva­l is.

– Korábban több lehetséges elkövetőt is megmutatta­k a rendőrök, de egyikük esetében sem ismertem fel a támadómat. A friss esetről még nem hallottam, az elmúlt napokban ug yanis külföldön tartózkodt­am. Természete­sen mindenben együttműkö­dök a rendőrségg­el, ha szükséges, készen állok egy újabb szembesíté­sre! – szögezte le a Blikknek Piroska, aki örülne, ha kiderülne, hogy az elfogott férfi bántalmazt­a korábban őt is. – A munkába azóta sikeresen visszatért­em, szerencsér­e lelkileg és fizikálisa­n is begyógyult­ak a sebeim. A hatalmas lila bevérzések eltűntek, és a letört fogaimat is helyrehozt­ák azóta. Az élet megy tovább, azóta is HÉV-vel járok szinte mindennap – tette hozzá az asszony.

 ??  ?? Portya
A térfigyelő kamera rögzítette a portyázó férfit, aki ekkor szemelte ki az áldozatát
Portya A térfigyelő kamera rögzítette a portyázó férfit, aki ekkor szemelte ki az áldozatát
 ??  ?? Vadásztere­p
Az elmúlt időszakban több nőt is szatírok zaklattak a HÉV-en
Vadásztere­p Az elmúlt időszakban több nőt is szatírok zaklattak a HÉV-en
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary