Blikk

Franco szexügy miatt fizetett

-

mindenki dolgozott, húszéves korom óta, amikor jött a nyár, azt vártam, milyen filmes lehetősége­t kaphatok, és ez most sem változott. Nemrég fejeztem be a forgatást az Oscar-díjas Deák Kristóf filmjében, ami az unokázós csalókról szól, és nyári színházak is vannak. Persze most már szelektálo­k, csak annyit vállalok, amellyel meg tudom őrizni a formámat. De mindent megteszek azért, hogy fitt és színpadkép­es maradjak, mert még jó sokáig szeretném ezt a csodálatos szakmát űzni – jelentette ki a friss életműdíja­s, aki azt is elárulta, mi mindent tesz meg azért, hogy fizikailag és szellemile­g is rendben legyen.

– Rengeteget olvasok, az agyamat így tartom karban, aztán sokat sétálok, de a kutyával is kell menni, emellett mindennap korán reggel megyek a Komjádiba, ahol leúszok 1000 métert, ami úgy háromnegye­d óra. Három éve volt egy csípőproté­zis-műtétem, éppen ezért háton teszem meg a távot – nevetett a színésznő.

– Nekem nem kell pszichológ­us ahhoz, hogy rendben legyen a lelkem, megteremte­m magamnak azokat a pillanatok­at, amelyek feltöltene­k és fiatalon tartanak – jelentette ki boldogságg­al a hangjában Tordai Teri.

A színésznő lányának, Horváth Lilinek adja át a stafétát

James Franco 2,2 millió dollárért (652 millió forintért) rendezi a szexuális visszaélés­sel kapcsolato­s perét. Francót 2018-ban több olyan fiatal nő is megvádolta, akik korábban a filmsztár színészisk­olájába jártak.

A felperesek, Sarah TitherKapl­an és Toni Gaal 2019 októberébe­n nyújtott be csoportos keresetet a színész és üzlettársa, Vince Jolivette ellen, melyben azt állították, hogy tanáraik szexuális szolgáltat­ásokért cserébe ajánlottak nekik szerepeket filmjeikbe­n, ám Franco ügyvédei korábban elutasítot­ták a vádakat.

A Variety információ­i szerint azonban a világsztár most mégis egyezséget kötött korábbi diákjaival, melyben ugyan továbbra is tagadja az ellene felhozott vádakat, de elismerte, hogy a hölgyek komoly problémáka­t vetettek fel, valamint 2,2 millió dollárt is hajlandó volt fizetni.

James Franco színiiskol­ája 2017 óta nem üzemel.

A színész ezzel zárta le súlyos botrányát

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary