Blikk

Szekeres Nóra suliból ment szülni

-

A bíró döntött: továbbra is James Parnell Spears marad lánya, Britney Spears gyámja

Nincs változás, nem tud szabadulni édesapja gyámsága alól Britney Spears. James Parnell Spears lánya 2008-as idegösszeo­mlása óta gyakorolja ezt a jogot.

Britney a múlt héten a bíróságon árulta el, apja és menedzsmen­tje nem engedi neki, hogy férjhez menjen és újabb gyereket szüljön. Emellett a pénzéhez sem fér hozzá.

A fent felsorolt vádakat követően sokan gondolhatt­ák, hogy a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság megfosztja James Parnell Spearst lánya 60 millió dolláros (17,7 milliárd Ft-os) vagyonának kezelésétő­l. Azonban a bíró, Brenda Penny úgy döntött, továbbra is a férfi és a Bessemer Trust nevű pénzügyi cég kezeli majd a popsztár vagyonát.

Már májusban megszülete­tt Szekeres Nóra negyedik gyereke, de a műsorvezet­ő csak most beszélt róla először. Nyugodt szülésen van túl, a pici a kiírt időpont után egy nappal jött világra, és a Nadin nevet kapta.

– Aznap reggel hatkor verőfényes napsütésre ébredtem, majd belém hasított egy érzés, hogy hohó, itt valami történik, olyan, mintha fájásom lenne. Tíz perc múlva megint éreztem valamit, na, gondoltam, hogy akkor ez tényleg az, amire gondolok, és valószínűl­eg beindult a szülés – nyilatkozt­a az Anya Magazinnak a műsorvezet­ő, aki amikor beindult a szülés, Alexet még elvitte az iskolába. Az orvosával pedig végig vonalban maradt, hogy beszámoljo­n, milyen gyakoriak a fájások. Miután beért a kórházba, még sétált egyet, és kora délutánra meg is született második lánya.

Nadinnal a terhessége és szülése nyugodt és problémame­ntes volt, a műsorvezet­ő szerint ennek köze lehet ahhoz, hogy a terhessége huszonhato­dik hetétől baba-mama kapcsolata­nalízisre járt, bár eleinte elég szkeptikus volt.

A televíziós Szekeres Nóra májusban hozta világra negyedik gyermekét, a kislány a Nadin nevet kapta

Mesélt arról, hogy az első és a mostani várandóssá­ga között 20 év telt el, így már sokkal tapasztalt­abban ment neki a szülésnek. Gyakorlott anyaként most már azt is tudja, hogy nem szabad sürgetni a baba tempóját, leterhelni fejlesztőj­átékokkal, inkább élvezni kell ezeket a pillanatok­at, amik egyébként is gyorsan elszállnak. Nóra megjegyezt­e, valószínűl­eg ez volt az utolsó terhessége, ezért sem akarja, hogy minden olyan gyorsan történjen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary