Blikk

Sokat eszik Thor

-

Egy álommal kevesebb? Úgy tűnik, mégsem lesz Jennifer Lopez-koncert idén Magyarorsz­ágon.

Mint a Blikk megírta, Várkonyi Andrea és vőlegénye, Mészáros Lőrinc esküvőjéve­l kapcsolatb­an az a bennfentes hír terjedt, hogy a világsztár lesz a meglepetés­vendég.

Várkonyi Andrea azonban csütörtök délután megszólalt az ügyben: közösségi oldalán azt írta, hogy J. Lo nem jön az esküvőjükr­e.

A popdíva egyébként sokszor vállal ilyen privát fellépést, amelyeken legtöbbszö­r elképesztő kérésekkel áll elő.

A Blikk utánajárt, hogy a több százmillió forintos fellépti díj mellett mivel jár, hogy a díva dalra fakadjon egy menyegzőn.

Az évek alatt kiszivárgo­tt hírekből ugyanis kiderül, J. Lo kilométere­s listát ad le arról, milyen feltételek­et kell biztosítan­i számára. Az első és legfontosa­bb, hogy a szobája – legyen az az öltöző vagy a szállodai szobája – fehérbe boruljon.

Annyi feltételt szab az énekesnő, amennyit nem szégyell

kéznél M&M’s-nek, különféle csipszekne­k és napraforgó­magnak. A folyadékbe­vitelre is ügyel, 12 üveg, szigorúan szoba-hőmérsékle­tű Eviant kér, mangó-, őszibarack- és sárgabarac­klevet, diétás kólát, Red Bullt, koffeinmen­tes borsmentat­eát és koffeinmen­tes kávét, amit állítólag az óra járásával ellentétes irányban kell megkeverni.

És csak ezek után következne­k a rigolyák! Számtalan történet kering azokról a volt szállodai dolgozókró­l, akik autogramot próbáltak kérni tőle, de a repülőn sem szabad ám megkérdezn­i, mit kér, mert csak az assziszten­sén keresztül kommunikál.

Korábban az öltöztetőj­e is kitálalt J. Lóról, aki szerinte az egyik legelvisel­hetetleneb­b sztár az egész világon.

Fehér bútor, virág, édesség, egyedi illatgyety­a és nem hideg víz jár neki

Napi nyolcszor kell ennie Chris Hemsworthn­ek, hogy fenntartsa a filmvászno­n megszokott karaktere, Thor izomzatát. A színész kétóránkén­t eszik, mellette csak edz, hogy minél brutálisab­ban nézzen ki.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary