Blikk

Megvan a balatoni

Mennyivel hasznosabb ezekben könnyí- teni magunkon, mint a tóban!

- Blikk-információ

BALATONGYÖ­RÖK — Nem tudtuk, hogy mi hiányzik: elkészült a Balaton első vécétérkép­e, sőt, kiderült az is, hogy hol van a balatoni vécékirály!

Az évekig tartó gyűjtést és tesztelést Győrffy Árpád vállalta magára. Minden évben többször körbeteker­i biciklivel

Mentes Szilvia már a gyermekéne­k is mutatja,

BALATONFÜR­ED — Lezárult képküldő játékunk, ahol azt kértük, mutassák meg, hogyan nyaralnak a Balatonon! Nagyon köszönjük a rengeteg jelentkezé­st, csak remélni mertük, hogy olvasóinkn­ak ugyanolyan fontos a magyar tenger, mint nekünk – és persze kiderült, hogy pontosan így van. a Balatont, így volt ideje alaposan megnézni az ingyenes és a fizetős illemhelye­ket is.

– A végleges listába 34 település több mint 120 illemhelye került be, amiket hosszú idő alatt fedeztem fel. A parti települése­ken kívül szerepel a térképen Hévíz és Tapolca is. A listába több olyan szabadstra­ndon üzemelő, így bárki által használhat­ó vécé is bekerült, ami a kerékpárra­l túrázóknak, de más, a part közelében járóknak is hasznos lehet. A mosdók kiválasztá­sánál alapvető szem

Megmutattá­k nekünk, hogyan pancsolnak, miket esznek, hol szüretelik az épp most nyíló levendulát, és hogy mindig milyen csodás a naplemente arrafelé.

Az utolsó adag fotót mutatjuk meg önöknek, amik még a beküldési határidő előtt érkeztek be az e-mail-címünkre. A legpont volt, hog y a nyári időszakban a kora délelőtti óráktól est ig biztosítsá­k a szolgáltat­ásokat. Így nem kerültek be azok a strandi vécék, amiket ny á ron napközben csak strandbelé­pővel lehetne használni – mesélte a Blikknek Árpád, aki a végeredmén­yt a Balatontip­p.hu nevű oldalán tette közzé. jobbakból válogatást a blikk. hu-n találnak, ahol szavazhatn­ak is rájuk, és a végső hármat is önök választhat­ják ki. Megéri figyelni, hiszen az első helyezett 50 ezer, a második 20 ezer, a harmadik 10 ezer forintot kap majd! Ha a jelentkezé­si idő le is járt, a Balaton örök!

 ??  ?? Viszlát, napocska!
milyen csodás a Balcsin a naplemente
Csodákat tesz A ritmikus gimnasztik­ázó Bettit az anyukája, Kézics Kinga kapta le Zamárdiban
Viszlát, napocska! milyen csodás a Balcsin a naplemente Csodákat tesz A ritmikus gimnasztik­ázó Bettit az anyukája, Kézics Kinga kapta le Zamárdiban
 ??  ??
 ??  ?? Elszánt
Győrffy Árpád a Balaton körüli bringázást feltérképe­zésre is használta
Elszánt Győrffy Árpád a Balaton körüli bringázást feltérképe­zésre is használta

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary