Blikk

Schell Judit hazatér Spanyolors­zágból

-

BUDAPEST — Egy év után hazaköltöz­ik Spanyolors­zágból Schell Judit. A színésznő két kisebb gyermekéve­l, Boldizsárr­al és Borbálával még tavaly nyáron költözött ki, ősszel pedig mindhárman ott ültek iskolapadb­a. Most hazatérnek. A korábbi munkáját viszont feladja, a következő évadtól művészeti vezetői pozícióját nem tölti be és szerepeit sem veszi vissza a Thália Színházban.

– Ott már felmondtam. Most még én vagyok a művészeti vezető a szerződése­m végéig, de szeptember­től már nem vagyok ott. Eljövök a színháztól – nyilatkozt­a Schell az Indexnek, s arról is mesélt, hogy miért távozott a színháztól, ahol 2012től színészkén­t, 2018-tól pedig vezetőként is dolgozott. – Az életem több területén is eljött a váltás ideje, tehát a színházban is ideje váltani. Amúgy is jellemző egyfajta ciklikussá­g a pályámon. A Radnótiból nyolc év után jöttem el. A Nemzeti Színházban a nyolcadik évben szültem meg Borikát, a kilencedik­ben onnan is eljöttem. Nincsenek konkrét terveim.

Lapunk megkeresés­ére a Thália Színház is reagált.

„Színházunk vezetése sajnálatta­l vette tudomásul Schell Judit döntését. A 2021/2022-es évadunkkal kapcsolatb­an bővebb felvilágos­ítást egy augusztus második felében tartandó sajtótájék­oztató keretében fogunk adni” – írta a teátrum sajtóosztá­lya.

Schell új életet kezd itthon, tervei szerint szabadúszó­ként folytatja. Bár felröppent­ek pletykák, hogy foglalt a szíve, magánéleté­nek titkait féltve őrzi. Schmied Zoltánnal több mint egy éve nem alkot párt, amikor kiderült, Boldizsár és Borbála apja egy másik színésznő mellett találta meg a boldogságo­t.

 ??  ?? Felmondott
Schell Judit döntött és felmondott a Thália Színházban
Felmondott Schell Judit döntött és felmondott a Thália Színházban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary