Blikk

Újra randizik

L.L. Junior és a felesége

- Csatári Henriett

▶ A család és a barátok is szurkolnak, hogy újra visszatalá­ljanak egymáshoz

BUDAPEST — Van visszaút, és még menthető L.L. Junior és felesége, Körtvélyes­sy Kinga házassága? Nagyon úgy fest, hogy rájöttek, nem engedhetik el egymás kezét, s újra randizni kezdtek. Talán épp ez az első jele annak, hogy kísérletet tesznek arra, hogy rendezzék soraikat és megpróbálj­ák megmenteni a házasságuk­at.

Mint arról korábban beszámoltu­nk, Kinga közös kislányukk­al, Lilivel együtt nemrég elköltözöt­t a közös családi házból, s szakított a rapperrel, ám úgy tűnik, Junior hamar rájött a hatalmas, üres házban, hogy mennyire hiányzik a felesége és a kislánya.

– A szakítás után Junior a munkába temetkezet­t, rengeteg fellépése, koncertje volt, dolgozott és bulizott, de amikor hazament és egyedül volt, rájött, hogy mit veszített – árulta el a Blikknek a pár egyik ismerőse, mi okozta a közelmúltb­eli változást.

– Tudta, hogy neki kell megtennie az első lépést, és bár békében váltak el egymástól, valamint kislányuk, Lili miatt amúgy is folyamatos­an tartották a kapcsolato­t, időnként találkozta­k, ám Junior szeretett volna kettesben lenni a feleségéve­l, ezért randira hívta Kingát. Rég volt olyan, hogy csak maguk lehettek, hiszen egy pici baba mellett ezt nem könnyű megoldani, ráadásul a szürke hétköznapo­k őket is bedarálták – magyarázta a barát.

A zenész egy-két fotót is megosztott a randiról a közösségi oldalán, amelyeken mindkettej­ük tekintetéb­en látszik még a tűz és a szeretet. A rapper viccesen azt írta a fotókhoz, „Megkezdődt­ek a közel-keleti béketárgya­lások. A két fél egyelőre higgadt magatartás­t tanúsít”. Az biztos, hogy Junior mindent megtesz majd, hogy visszahódí­tsa a feleségét, akivel hét éve alkotnak egy párt, s viharos kapcsolatu­k több hullámvölg­yet is megélt már, de mindig visszatalá­ltak egymáshoz.

– Hosszú út vár rájuk, hogy újra egymásra találjanak és párként folytassák az életüket. Szeretik egymást, ez nem is kérdés, de Kinga nem fog egyből visszakölt­özni a törökbálin­ti házba, egyelőre biztosan maradnak a kislányáva­l abban a lakásban, amelyet nemrég vett ki – árulta el lapunknak a barát.

Junior és Kinga szerelme eddig minden nehézséget átvészelt, ráadásul a barátok, rokonok is azért drukkolnak, hogy ismét egy pár legyenek. Úgy tudjuk, Junior édesanyja,

Fáni néni is azt szeretné, ha a fiatalok boldogok lennének egymás mellett, s pici unokája családban nőhessen fel, így mindkettej­üket afelé próbálja terelgetni, hogy rendezzék kapcsolatu­kat.

Kerestük mindkettőj­üket, ám Kinga elhárított­a érdeklődés­ünket, a zenész azonban szűkszavúa­n nyilatkozo­tt.

– Annyi van, amit le is írtam. Dolgozunk a kapcsolatu­nkon... – mondta L.L. Junior.

 ??  ?? Találkozó
Kinga néhány hete költözött el L.L. Juniortól, ám most újra találkozta­k, kettesben
Találkozó Kinga néhány hete költözött el L.L. Juniortól, ám most újra találkozta­k, kettesben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary