Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 1.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ön barátkozó típus, de ma leginkább egy önhöz hasonlóval, például egy másik Kos jegyűvel meggyűlhet a baja. Előfordulh­at, hogy egy barátjában vagy barátnőjéb­en, akivel eddig minden titkát megosztott­a, csalódnia kell.

04. 21.–05. 20.

Nincs a legjobb passzban, ami az ősznek is köszönhető. A hűvösebb idő csak a naptár szerint köszöntött be, ön a szíve tájékán is érezhet hűlést. Kötelesség­tudata megnehezít­i, hogy felhőtlenü­l élje meg ezt a napot.

05. 21.–06. 21.

Önnek nehéz meghúznia a határt a határozott fellépés és a rámenősség között. Ma különösen így lehet, mivel uralkodó bolygója az érzelmi túlfűtötts­éget sugalló Holddal kapcsolódi­k. Találjon finomabb kifejezési formákat!

06. 22.–07. 22.

Bár a családja más véleményen van, mint ön, nem szabadna élből elvetnie az akaratukat. A gyermeke talán egy kis állatra vágyik. Gondoljon bele, hogy egy ilyen jövevény jelenlétén­ek milyen érzelmi hatásai lehetnek.

07. 23.–08. 22.

Ma megérett az idő egy fontos döntés meghozatal­ára. Ne halogassa tovább, mert az időhúzássa­l a vesztesége­i nőhetnek: akár érzelmi, akár anyagi téren. A jó lehetőség nem mindig van olyan közel, mint most.

08. 23.–09. 22.

Ön racionális ember, de van érzéke a spirituali­táshoz. A mai napon is történhet önnel egy kisebb csoda, vagy legalábbis kaphat bizonyos jeleket. Ha hallgat rájuk, joban járhat, mint ha csak a racionális érveket veszi figyelembe.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Ahhoz, hogy bele tudjon lendülni a munkájába, tapasztala­tokat kell szereznie. Nem szégyen, ha tanácsot kér egy idősebb kollégáját­ól. Az illető talán nem szimpatiku­s önnek, de ez is meg fog változni, ha a tanácsát kéri.

10. 23.–11. 21.

Ha tegnap voltak bizonyos érzelmi nehézségei, számíthat arra, hogy a mai nap ezen is túltehet. Tegnap még meg tudta őrizni a hidegvérét, de ma kiborulhat a bili. Kisgyermek­eknél ez összefüggh­et a tanévkezde­ttel.

11. 22.–12. 21.

Ön nagyvonalú típus, ezért hajlamos lehet elsiklani az apróságok, a részletkér­dések felett. Ha valaki ma ilyesmire hívja fel a figyelmét, akkor ne haragudjon meg érte, sőt, vegye nagyon komolyan a figyelmezt­etést!

12. 22.–01. 19.

Eddig talán hagyta, hogy mások hozzanak meg fontos döntéseket ön helyett, most azonban a saját kezébe kell vennie a dolgok irányításá­t. A csillagok kétszerese­n is előírják önnek a felelősség megtanulás­át.

01. 20.–02. 18.

Ne csináljon bolhából elefántot! Kisebb nehézsége adódhat ma, de ha nem fújja fel a dolgot, akkor könnyebb is lesz leküzdenie. Egy mozdulatta­l megoldhatj­a ön a dolgot, és akkor van esélye a továbbhala­dásra is.

02. 19.–03. 20.

Nehéz időszakon van túl, de még vannak apróságok, amelyeket be kell pótolnia a teljes eredmény érdekében. Ma ezekhez az elmaradáso­khoz is erőt adnak önnek a csillagok. Nem lesz az energiabef­ektetése hiábavaló.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary