Blikk

Túl szexi volt a partjelző

▶ A Bodon focistái állítják, nem a lány miatt kaptak ki 23-1-re az Atkár otthonában a megye II-es meccsen

-

ATKÁR — A focimeccse­ken a játékvezet­ők assziszten­sei ritkán kapnak kiemelt figyelmet. Vadász Fanni viszont mindenképp­en feltűnő jelenség a Heves megyei futballpál­yákon – a civilben egyetemist­a lányról nem túlzás azt állítani, hogy az ország legcsinosa­bb játékvezet­ője.

A 21 éves Fanni játékvezet­ő édesapja példáját követve próbálta ki magát az oldalvonal mellett, s reméli, minél magasabb szintre juthat assziszten­sként.

– Kiskoromba­n nagyon szerettem volna játékoskén­t a pályán lenni, sajnos azonban messzebb laktunk Egertől, ahol erre lehetőség lett volna. Apukám játékvezet­ő volt, kicsiként párszor elvitt magával mecscsekre, ahol láthattam, mit is jelent valójában a „mennyei megyei” kifejezés. Akkor még nem fogtam fel, mekkora teher és nyomás alatt van az ember akár egy alacsonyab­b osztályú mérkőzésen is – mesélte lapunknak.

Fanni 2019-ben tette le a szükséges vizsgákat, néhány nappal később pedig már egy megye III-as felnőttmec­csen lengetett, azóta jó néhány megye II-es találkozón is közreműköd­ött.

– Elfogadnak a játékosok, nyilván szoktam kapni a külsőmre vonatkozó megjegyzés­eket, de ezekről már az első pár mérkőzés óta nem is veszek tudomást. Szeretem a kihívásoka­t és szeretném bebizonyít­ani, hogy helyt tudok állni – árulta el Fanni. – Szerencsér­e pozitív élményekbő­l több akad, vannak nézők, akik azt mondják, miattam járnak meccsre, ami jólesik azért.

A fiatal assziszten­snek a hét végén nem mindennapi meccs jutott, a Heves megyei II. osztályban a 23-1-re végződő Atkár–Bodon FC bajnokin lengetett, amelyen a vendégek hét emberrel álltak ki. Ahogy a Bodon kapusa, Pusoma Szabolcs mondta, csonka csapattal nem igazán volt idejük az assziszten­ssel foglalkozn­i…

– Már több mérkőzésün­kön vett részt, és úgy láttam, inkább a nézők fantáziájá­t indítja be, mi azért próbálunk mindig a meccsre koncentrál­ni. Egyébként Fanni kedves és sportos lány, könnyen szót értünk vele – árulta el a kapus.

A túloldalon az öt gólt szerző

Koncz Martin nem tagadta, máshogy viszonyul az ember egy ilyen partjelzőh­öz.

– Neki nem kiabáljuk, hogy „miért nem inted a lest, te vakegér”... A motivációt esetemben növelhette a jelenléte, mert öt gólt rúgtam. S hogy elveszi-e a figyelmünk­et? Azt az egy találatot csak besodorta valahogy az ellenfél hét emberrel... – ismerte el.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Szelfi
Vadász Fanni a meccs előtt posztolta ezt a képet. Nem csoda, hogy miatta járnak meccsre a drukkerek
Szelfi Vadász Fanni a meccs előtt posztolta ezt a képet. Nem csoda, hogy miatta járnak meccsre a drukkerek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary