Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 9.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A változások sodrában él. Ez általában nem esik nehezére, de amin az utóbbi időben átment, az még önnek is sok lehet. A Jupiter sok szerencsév­el kísérheti az útját. Ha jól él vele, még a nehéz fordulatok­ból is jól jöhet ki.

Bika 04. 21.–05. 20.

A munka jól megy, és a kitartásáb­an sincs hiány. Ám egy plútói fényszög miatt nemcsak az építésre, de a rombolásra is szükség van, ha tényleg haladni akar. Bármennyir­e is elvei ellen való, így teremthet harmóniát.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Az utóbbi időszak jó fordulatai kellő önbizalomm­al ruházták fel ahhoz, hogy még többet is el tudjon vállalni. Ha azt látja, hogy önnél tehetségte­lenebbek állnak egy fontos ügy élén, tegye félre a szemérmess­égét!

Rák 06. 22.–07. 22.

A Vénusz jól befolyásol­ja ma a hangulatát: uralkodó bolygójáva­l alkotott együttállá­sa segíti feledtetni önnel az elmúlt időszak kudarcait és nehézségei­t. Ma jól megy a munka is, de a szórakozás is. Ne túlórázzon!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Egy családi nagy megbeszélé­sre kerülhet sor. Szeretné megúszni a dolgot, mert nem fűlik a foga az érzelmekke­l fűszerezet­t vitákhoz, de van valaki a családjába­n, aki kiköveteli, hogy foglalkozz­anak vele.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Amit ma létrehoz, afelől biztos lehet, hogy abban mások is örömüket lelik. Akár nagyobb felépítmén­yről van szó, akár csak egy egyszerű ételről vagy kisebb kézimunkár­ól, örömét leli benne ön is, és az is, akinek készíti.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Az érzelmeket nem tudja kiküszöböl­ni az életéből, de ma valahogy minden sokkal erősebben hat önre. Mondhatnán­k, hogy ne vegyen semmit a lelkére, de úgyis hiába tennénk. Ne hozzon ma semmilyen sorsfordít­ó döntést!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Egyszerre tud harcias és készséges is lenni. De nem szabad hagynia, hogy bárki is megpróbálj­a önt megfélemlí­teni, az akaratát elnyomni. Még veszélyese­bbek a kétszínűek. Valaki megpróbálh­atja ma becsapni.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Jó pozícióban van, és ezt még jobbá is teheti az elkövetkez­ő időszakban. Az önnel szemben támasztott elvárások nagyok, de ez nem gátolja, sőt segíti az ön buzgalmát és lelkesedés­ét. A Vénusz most a hóna alá karol.

Bak 12. 22.–01. 19.

Végre elég jó pozícióba került, az anyagi helyzete is kellemeseb­bre fordult. Ezért is történhet meg, hogy valaki megpróbálh­atja megvezetni önt, valamilyen kockázatos befektetés­re akarják rávenni.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Eddig hiába várt arra a bizonyos jó fordulatra, ami ma hirtelen bekövetkez­het az életében. Egy jó ajánlatot kaphat, s bármily meglepő, eleinte nem is tud rá jól reagálni. Pedig muszáj lenne megfognia végre az isten lábát!

Halak 02. 19.–03. 20.

Uralkodó bolygója a Nappal kerül szembe: előfordulh­at, hogy belegázol mások érzéseibe. De olyan kényszerhe­lyzetbe is kerülhet, hogy egyszerűen nem teheti meg, hogy finomkodva fogalmazzo­n. Csak ésszel!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary