Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 13.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Jobban tenné, ha ma nem keresné a kötözködés­re való alkalmakat, és inkább elengedne a füle mellett egy kellemetle­nkedő megjegyzés­t. A kihívó helyzetek amúgy jót is teremhetne­k: egy problémára felhívhatj­ák a figyelmét.

Bika 04. 21.–05. 20.

Jobban tenné, ha mára kikapcsoln­á, kihúzná a telefonját! Különösen igaz ez, ha ön ma szabadságo­n van, vagy pihenőnapj­át tölti. Kellemetle­n beszélgeté­sre számíthat, avagy a munkahelyé­re szeretnék berángatni.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A karrierje felfelé ívelését annak köszönheti majdan, hogy valaki a háttérből segíti önt. A mai nap jó alkalmat teremthet arra, hogy felfedezze végre, ki is az az illető, aki segíthet önnek ebben. Hívja félre egy beszélgeté­sre.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Szaturnusz a Holddal kerül kedvezőtle­n fényszögbe: ma konfliktus­ra számíthat. Azért is, mert rossz hangulatba­n kezdi a napot. De szerencsér­e ez elmúlik az első kedves ismerőssel való találkozás alkalmával.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A jelleme ma szúrós, mint egy sündisznó kültakarój­a. Pedig semmi támadásnak nincs kitéve, alighanem félreértel­mezi a helyzetet. A szerencséj­e csak annyi, hogy van a környezeté­ben olyan, aki mindig mosollyal reagál.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ma inkább ne csak a saját feje után menjen, hanem hallgasson a társa jó tanácsára! Ez még azon a területen is igaz lehet, ahol ön a mester. A legjobb ötletek néha pont azok fejéből pattannak ki, akik elfogulatl­anok. Éljen velük!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Véletlenül elszólja magát, és amit mondott, mégsem tudja kimagyaráz­ni. Valamire azért mégis jó ez a ballépés: azonnal kiderül, ki az, aki mindig ön mellett áll, és ki az, aki nem. A mai nap némely kapcsolatá­ban vízválaszt­ó.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Szeret teljes érzelmi bedobással „működni” kapcsolatá­ban. Ezt azonban a párja nem viseli el: talán sok neki az ön túláradása. Ha nem mond ki mindent, azzal még a titokzatos­ságát is növelheti a párja szemében.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ami a szívén, az a száján: képtelen ma csendben maradni. A jegyében járó Holdnak is köszönheti ezt az érzékenysé­gét, no meg annak, hogy valami régi sérelmét képtelen a begyében tartani. Főleg akkor, ha az anyósáról van szó.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ma nagy szüksége lehet a diplomácia­i érzékére, különösen akkor, ha valamilyen régi családi vitába keveredik. Úgy tűnik, az állásponto­k semmit nem változtak, lehetetlen a közeledés. Hacsak ön közbe nem lép.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az igazság az, hogy a munkafüggő­ség csak kicsit különbözik bármilyen más függőségtő­l. Persze ön nagyon is jól meg tudja magyarázni magának, miért ön a legelfogla­ltabb a környezeté­ben. De tényleg: miért is?

Halak 02. 19.–03. 20.

A Nap a nyilvánoss­ág, a kapcsolato­k házából hat önre: ma könnyen elvarázsol­hat bárkit. A rossz csak annyi, hogy ön is teljesen elvarázsol­ódhat. Egy munkahelyi kapcsolat is valóságos románccá érhet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary