Blikk

Ismét babát vár a Kincsem sztárja

A színésznő sokkal jobban viseli a második várandóssá­got, mint az elsőt

-

BUDAPEST — Ismét babát vár Petrik Andrea – tudta meg a Blikk. A színésznő tavaly áprilisban adott életet első gyermekéne­k, most pedig ismét kisfiút hord a szíve alatt, akit decemberre várnak. A Kincsem című filmmel ismertté váló színésznő korábban elmondta, hogy szeretett volna 35 éves kora előtt édesanya lenni, s bár végül az élet nem így alakította sorsát, már nem bánja, hogy nem fiatalabba­n alapított családot.

– Igen, valóban igaz, hogy babát várok – mondta lapunknak a színésznő, aki férjével, Pallag Márton színésszel izgatottan várja a baba érkezését.

– A párommal tudtuk, hogy szeretnénk majd Benedeknek kistestvér­t, és abban is biztosak voltunk, hogy nem akarjuk, hogy nagy korkülönbs­ég legyen a gyerekek között, de mi is meglepődtü­nk, hogy ilyen hamar jött a pici. Tervezett baba volt, közben mégsem. Így hozta az élet, és nagyon örülünk neki.

A vizsgálato­k során nemrégiben kiderült, hogy Andreának ismét fia lesz.

– Valójában mindegy is a neme, csak a fontos az, hogy egészséges legyen. A két fiú között húsz hónap különbség lesz, aminek örülök, mert így barátok lehetnek, tudnak majd együtt játszani, és azonos időben élik meg életük fontos pillanatai­t, így támogatni is tudják majd egymást. Az már más kérdés, hogy Benedek épp akkora lett, hogy nyugodtak az éjszakák, most

a nászútjuko­n pedig kezdődhet megint elölről az álmatlan időszak, nem lesz egyszerű két pici gyerekkel. Három év alatt két gyerek nem kis kihívás, de élvezem ezt az időszakot, az élet tökéletese­n kárpótolt azért, hogy nem tíz éve születtek gyerekeim.

Andrea a második várandóssá­gát lényegesen könynyebbe­n viseli, mint az elsőt, elmondása szerint már sokkal lazább, nem aggódik annyit, mint Benedeknél.

– Már van rutinom, ráadásul nincs is időm idegeskedn­i, mert közben itt van körülöttem egy pici gyerek, aki teljesen leköti a figyelmeme­t. Decemberre vagyok kiírva, és már mindannyia­n nagyon várjuk, hogy megérkezze­n a fiunk. Benedeknek is elmondtuk, hogy jön a kis testvér, bár nem tudom, mennyit ért meg belőle.

 ??  ?? Tapasztalt
Petrik Andrea boldog kismama, de tisztában van vele, hogy rendkívül nehéz időszak vár rá
Tapasztalt Petrik Andrea boldog kismama, de tisztában van vele, hogy rendkívül nehéz időszak vár rá
 ??  ?? Szerelmese­k Ha nem írta volna, a kép akkor is elárulja: boldogok
Vidámpark Disneyland­be is ellátogatt­ak
Szerelmese­k Ha nem írta volna, a kép akkor is elárulja: boldogok Vidámpark Disneyland­be is ellátogatt­ak
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary