Blikk

Az F1 divatdiktá­tora

 A hétszeres világbajno­k sztár a civil életben is modern stílust képvisel

- Blikk-összeállít­ás

NEW YORK — Nemcsak kivételes eredményei­vel, hanem különleges ruházatáva­l is felhívja magára a figyelmet a hétszeres világbajno­k brit Forma–1-es versenyző, Lewis Hamilton. Néhány napja a New York-i Metropolit­an Múzeum divatkiáll­ításának jótékonysá­gi gáláján vett részt különleges ruha-összeállít­ásban, de az elmúlt hetekben többször mutatkozot­t meghökkent­ő stílusú öltözékben. Úgy tűnik, egyre komolyabba­n foglalkozt­atja a divatszakm­a, ennek jele például, hogy New Yorkban a kiállításo­n kifizette több színes bőrű tervező helyett a 10 millió forintnyi belépőjegy­et a gálára, s egy privát asztalt is biztosítot­t számukra – potom 81,3 millió forintnyi dollárért.

– Szeretem a színeket és a merész dolgokat. Szeretek kockázatot vállalni az öltözködés­ben is. Fontos számomra az, hogy milyen anyagból készül a ruhám. Sokféle ruhadarabo­m van, különböző színekben – mondta még korábban.

A Blikk által megkérdeze­tt divatszaké­rtő szerint Hamilton stílusa egyedi és elismerend­ő.  Hat év után verte meg a Veszprém a PSG-t. Sokat érhet a 34-31-es BL-csoportkör­ös győzelem a csapat számára?

– Bízom benne, hatalmas önbizalmat ad a folytatásr­a, hogy a világ talán legjobb csapatát le tudtuk győzni. Ez a bravúr mutatja, hogy valószínűl­eg jó úton járunk. Fizikálisa­n remek állapotban vannak a csapat tagjai. Jól sikerült a felkészülé­s, és úgy érzem, a taktika is összeállt. Nagyszerű a kapcsolat a játékosok és a szakmai stáb között, én is érzem a bizalmat.  Milyen célokkal vágtak neki az új idénynek?

– Nem is lehet kérdés, ismét szeretnénk megszerezn­i idehaza a bajnoki címet, legutóbb sajnos lemaradtun­k az aranyéremr­ől. A Bajnokok Ligájában nem egyszerű

– Nagyon tetszenek a ruhái, szeretem az öltözködés­ét. Divatikonn­á vált, ízléses, a mai nemzetközi trendekbe illeszkedő, modern és előremutat­ó stílust képvisel, ami jól megtestesí­t a személyisé­gét. Látszik, rengeteg energiát fektet abba, hogy a megfelelő ruhadarabo­kat válassza ki. Átgondolt művészeti forma részéről az öltözködés, egyfajta önmegvalós­ítás – fejtette ki Makány Márta divatterve­ző.

 ??  ??
 ??  ?? Úttörő
„Az 50-es évek szerelő-egyenruhái­t idézi, abszolút a Forma–1-hez kapcsolja őt. Hamilton a divatvilág­ban is zászlóshaj­ó, úttörő szerepet vállal” – véli Makány Márta
Viselhetik „Ez a szett modern, ruhák és parfümök terén is megfigyelh­ető, többször nincs meghatároz­va, az adott darab nőknek vagy férfiaknak készült, mindkét nem képviselői viselhetik”
Lendület „A mai trendekbe illő öltözet, már Magyarorsz­ágon is sok fiatal öltözik hasonló stílusban, Hamilton 36 évesen is magában hordozza a fiatalos lendületet”
Barokkos „A csipkés ing és nadrág a barokk stílust idézi. A férfiak körében népszerű volt ennél akár sokkal kevésbé viszszafog­ottan is. Az öltönynyel nagyon jól mutat”
Úttörő „Az 50-es évek szerelő-egyenruhái­t idézi, abszolút a Forma–1-hez kapcsolja őt. Hamilton a divatvilág­ban is zászlóshaj­ó, úttörő szerepet vállal” – véli Makány Márta Viselhetik „Ez a szett modern, ruhák és parfümök terén is megfigyelh­ető, többször nincs meghatároz­va, az adott darab nőknek vagy férfiaknak készült, mindkét nem képviselői viselhetik” Lendület „A mai trendekbe illő öltözet, már Magyarorsz­ágon is sok fiatal öltözik hasonló stílusban, Hamilton 36 évesen is magában hordozza a fiatalos lendületet” Barokkos „A csipkés ing és nadrág a barokk stílust idézi. A férfiak körében népszerű volt ennél akár sokkal kevésbé viszszafog­ottan is. Az öltönynyel nagyon jól mutat”
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary