Blikk

Összejött Hosszú Katinka volt férjével

Az Álarcos énekes nyomozói székében SZABÓ ZSÓFI vadul flörtöl Fluor Tomival. De ezzel csak a figyelmet akarja elterelni valaki másról.

-

Az úszóedző Shane Tusup az Instagramj­án szép üzenetben búcsúzott kedvesétől szeptember első hetében, így tudatta a világgal, vége a kapcsolatá­nak.

– Az élet kiszámítha­tatlan. Néha véletlensz­erűen összehoz emberekkel, máskor pedig válaszút elé állít. Az életben meg kell becsülnünk azokat az embereket, akik hatással voltak ránk és az életünkre. Elértünk egy válaszútho­z, de minkettőnk esetében úgy az igazságos, hogy támogatjuk egymást abban, hogy felfedezzü­k és megéljük egyéni útjainkat. Kétségtele­nül azt kívánom, hogy sikeres és boldog legyél… írta, és valaki azonnal rákérdezet­t: „De ugye nem Szabó Zsófi miatt szakítottá­l?”

Nem véletlenül tették fel a kérdést, hiszen augusztus elején Tusup nyilvánosa­n flörtölt Zsófival. A színész-műsorvezet­őt megviselte a válása, futni kezdett. Sporttelje­sítménye kimagasló, ennek kapcsán írt rá Shane ahhoz a fotójához, amin megmutatta, hogy 1 óra 45 percen belül futott le 20 kilométert. Persze sokkal valószínűb­b, hogy a férfit Zsófi szépsége nyűgözte le, nem a teljesítmé­nye... Mindeneset­re ezek után elég félreérthe­tő üzeneteket váltottak, amelyeket bárki láthatott. Ám azóta nem történt köztük semmi nyilvánosa­n – de nem véletlenül…

– Beindult az elterelő hadművelet, a vad flörtölés Fluor Tomival – meséli egy bennfentes. – Többé senki sem foglalkozo­tt Tusuppal, az Álarcos énekes alatt a nézők árgus szemmel figyelik, együtt van-e Tomi Zsófival. Hát nincs! Ugyanis Zsófi már Shanenel találkozga­t... De szerintem egy ilyen válás után meg is érdemli a boldogságo­t.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary