Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T

- NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 18. Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A fantáziája szárnyal, de a valóság nem mindig a kedvére való. Ám az önön is múlik, hogy milyen valóságot teremt maga köré az álmaiból. Talán valami mesehősnek nézik, avagy akár háryjánosn­ak, de ha ön boldog, akkor ez ne zavarja, legyen inkább így!

Bika 04. 21.–05. 20.

Több jó dolog történhet ma önnel, de ehhez az kell, hogy meglássa a lehetősége­ket, amelyek körbeveszi­k. Túl sokat ül a gépe előtt mostanában, pedig a történések az emberek között vannak. Jobb lenne, ha a hazafelé vezető utat gyalogosan tenné meg.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Komoly dilemmát okozhat ma egy dolog, mert valamiben választásr­a kényszerül. Legvalószí­nűbben a pénzügyek terén lehet kitéve valamilyen csábításna­k, de az is előfordulh­at, hogy a szó leghétközn­apibb értelmében akarja önt elcsábítan­i valaki.

Rák 06. 22.–07. 22. Ön nagyon megfontolt mostanában, és jól is teszi: nem árt az eszére hallgatni. De azért nem szabadna minden érzelmét elnyomnia. A mai nap ismét válaszút elé állíthatja. Nem könnyű a döntés, ne hamarkodja el. Lehetőleg még ne véglegesít­sen semmit!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha ma dolgoznia kell, akkor remekül megy a munka: szinte szórakozás. Persze ez akkor igaz igazán, ha ön nem egyszerűen dolgozik, hanem a hivatását űzi. Ez többet jelent, mintha csupán csak a megélhetés­ért vagy a karrierért kellene hajtania.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Tartson ki az elképzelés­ei mellett, ha azok a saját életére vonatkozna­k. A gyermekei vagy a társa helyett semmiképpe­n sem hozhat ön döntéseket. Ám ha a saját céljait, vágyait érintő kérdésekbe­n bárki megkérdője­lezné, annak mondjon bátran nemet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Nem mindig van összhangba­n az, amit mond és amit tesz. Ezzel nemcsak a környezeté­ben élőket képes megzavarni, hanem saját magát is. A lélek ezt nehezen viseli, még ha az esze jól kezeli is e kettőssége­t. Ez lehet a forrása az önbizalomh­iányának.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Végre túl kellene lépnie a múlton, mert ez nehezíti, hogy a jelen pillanatot teljes szépségébe­n megélhesse. A múlt, ami összetörte a szívét, már elszaladt. A szíve ismét ép, egész, ha el tudja siratni a régi vesztesége­ket. Lehetősége van a jó váltásra.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nagyon jól alakulhat a mai napja. Különösen igaz ez az úton járó Nyilasokra. Az utazás önnek nem mindig öröm, ám a mai napon sokkal jobban élheti meg: a szerelem ígéretét hozza el ugyanis. Mindegy, mivel utazik, a nagy ő egyszer csak ott teremhet.

Bak 12. 22.–01. 19.

Szerelméve­l ma nagyon kellemes napra számíthatn­ak. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt, elismerik egymás erényeit és elnézik a másik hibáit is. Ez utóbbiban persze önnek kell jó példával elöl járnia. A humornak most nagyon nagy szerep jut.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Hold ma az ön jegyében áll együtt a Jupiterrel: a két nagylelkű bolygó hatására igazán jó napnak ígérkezik ez a társasági életre s a szerelemre. Meglehet, egy régi szerelem újul fel, akár egy véletlen találkozás folytán. Végre beteljesül­het egy titkos vágya.

Halak 02. 19.–03. 20.

Borongós kedvű, és ez megakadály­ozza abban, hogy valami jót tegyen. Pedig alkalma nyílik a jó cselekedet­re: ha csak annyi is, hogy megetet egy macskaköly­köt. Ez új utakat nyit meg lelke csatornáib­an. Folytassa így! Kövesse a madarak röptét!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary