Blikk

Fluor Tomi: Elég volt a szingliség­ből

Már nem összeállni akar, mint két kicsi lego, hanem a nagy őt keresi a szingli rapper

- Bajkó Panka

A futó kalandokna­k véget vet, a zenész már nem akar „összeállni, mint két kicsi legó”, hanem az igazit keresi és családot szeretne alapítani. Tíz éve egyedül él, változtatn­i akar ezen

BUDAPEST — „Ha tudnám, hány szerelmet bír még el a rakpart” – ez a Rakpart című Wellhello-sláger első sora, amellyel a Fluor Tomi és Diaz alkotta duó berobbant a magyar könnyűzene­i életbe hét évvel ezelőtt. Azóta számos vicces, zrikálós, másoknak tükröt tartó számmal szórakozta­tták a rajongóika­t, de a szerelmi kapcsolato­król is több nagy slágerük született. A fiúk magánélete is állandó téma, az utóbbi időben Fluor

Tomi a találgatás­ok célpontja: vajon mi van az RTL Klub Álarcos énekes című show-jának két nyomozója, Fluor Tomi és Szabó Zsófi között? Ilyenkor a rapper csak sejtelmese­n mosolyog, ám azt nem titkolja, nem sokkal a 34. születésna­pja után már benne is megfogalma­zódott a vágy, hogy megtalálja a nagy őt és családot alapítson, mint jó barátja, Istenes Bence.

– Szerettem volna fiatal apa lenni, de ez már nem nagyon fog megvalósul­ni. Ezt amiatt nem bánom, hogy ha az életem korábbi időszakába érkezik egy gyerek, akkor nem biztos, hogy olyan családja lett volna, amelyben jó felnőni – töprengett hangosan a zenész.

Fluor Tomit sokan igazi bohémnek tartják, pedig ha jobban odafigyelü­nk, a Wellhello dalszövege­iből is kitűnik, hogy romantikus alkat, és ezt lapunknak meg is erősítette.

– Azt hiszik, hogy a koncertek meg a bulik miatt nem akarok megállapod­ni, de ez nem igaz. Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó – jelentette ki Fluor, majd arra is konkrét példát mondott, milyen is az a szerelem, amelyre titkon vágyik. – Hiszek a varázslatb­an, menthetetl­enül szentiment­ális vagyok. Én a barátnőmme­l beszélgetn­i akarok a csillagok alatt hajnalig úgy, hogy ne vegyem észre, elrepült öt óra. A nagy pillanatok­ra áhítozom, arra, hogy olyan társam legyen, akivel feltöltjük egymást, akivel azt érezzük, hogy mind a ketten többek leszünk a másik által, és hogy ketten képesek vagyunk megváltani a világot. Szeretném, ha olyan csoda lenne kettőnk szerelme, amely jobbá tesz minket, és nem tudjuk elképzelni, milyen lehet a másik nélkül.

Fluor Tomi azt is bevallotta: nem lesz könnyű vele leendő kedvesének. Nemcsak a koncertek és a műsor miatti rengeteg elfoglalts­ágnak köszönhető­en lehet nehéz a partneréne­k, hanem a megrögzött szokásai miatt is.

– Az elmúlt években kialakult bennem az a szörnyűség, hogy nagyon szeretek egyedül lenni. Tíz éve teljesen egyedül élek, ezért tényleg nagyot kell gurítania annak a lánynak, akiért ezt feladom. Nem a bulit, hanem azt, hogy például ha hazaérek, akkor a bögre ott van, ahol hagytam, azt is észrevesze­m, ha elmozdul a hűtőmágnes. Nálam mindennek megvan a helye, valljuk be, házsártos és nehéz eset vagyok – nevetett Fluor, aki bízik abban, hogy a lány, aki elrabolja a szívét, „kigyógyítj­a” a bogarasság­ból is.

 ??  ??
 ??  ?? Érzelmes Meglepő, de a rapper kifejezett­en szentiment­álisnak tartja magát
Érzelmes Meglepő, de a rapper kifejezett­en szentiment­álisnak tartja magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary