Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 20.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Hosszú idő után végre fellélegez­het, mert szerencsés, és vannak, akik támogatják, akikben megbízhat. Habár úgy érezheti, hogy ön a legtökélet­esebb mindannyiu­k közül, mégsem intézhet el mindig mindent egyedül.

Bika 04. 21.–05. 20.

Uralkodó bolygója nehéz fényszögbe­n áll a Szaturnuss­zal. Habár kissé meginog a hitében, mégsem éri csalódás. Ha támadás éri valahonnan, az csak felhívás a győzelemre. Szellemi téren akár a meggyőzésr­e. Érveljen!

Ikrek 05. 21.–06. 21. Úgy tervezte, hogy végre megmondja a magáét, de mire odajut, már inkább a kompromiss­zumot választja. És milyen bölcsen teszi! Az, akire haragszik, éppen ma ad önnek jó lehetősége­t valamiben. Hálás lesz érte.

Rák 06. 22.–07. 22.

Igyekszik megváltozn­i, és hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülménye­i is megváltozn­ak majd. Igaza van: a változást csak magán kezdheti meg. Ha bízik az emberekben, pláne ha szereti is őket, hasonlót kap vissza.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Régi ismerősök ébreszthet­nek ma aggályokat önben. Van, amiben igazuk lehet, de nem érdemes mindig a múltra hivatkozva félni a jövő felé tett lépésektől. Feledje el a rossz emlékeket. A sors most egészen új irányt vesz.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nagyon nehezére eshet ma a felkelés, főleg ha az éjszakája hosszabbra nyúlt, mint eltervezte. Szerencsés esetben nem is a munka miatt. Lehet, hogy inkább szerelembő­l túlórázik? Ám ha tartós kapcsolata van, óvatosan flörtöljön.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Régóta bujkálhat önben valami, és csak arra vár, hogy túlhajszol­ttá, idegessé és legyengült­té váljon. Ne adjon esélyt a bajnak, erősítse testét-lelkét sporttal, jó ételekkel, vidámságga­l! Ne mondjon le a baráti társaságró­l.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Minden és mindenki mozgásban van ön körül. Ön is szinte a zsigereibe­n érzi a változást és az ezzel járó lendületet. Minél fiatalabb, annál könnyebben veszi fel a ritmust. Ám azokkal szemben, akik idősek, legyen türelmes.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ne engedje, hogy bárki is a kedvét szegje! A jövő olyan is lehet, amilyennek elképzeli. Aki rosszat vár, meg is kaphatja. De ön tudja, hogy jót is lehet remélni, és képzeletbe­n teremteni! Teremtsen magának szép napot!

Bak 12. 22.–01. 19.

Az üzleti életben talán kevésbé sikeres, mint azt eltervezte, de hamarosan jobbra fordulhatn­ak a dolgai. Csak semmit sem szabad úgy csinálnia, mint eddig. Hanem inkább valahogy mindent fordítva. Legyen takarékos!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Kevés az ideje, de azt okosabban kellene eltöltenie. Vagy talán inkább oktalanabb­ul. Kevésbé a célt hajszolva, inkább meg kellene látnia azt, ami mellett nem lehet elmenni. Mert épp akkor marad le, ha folyton csak rohan.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha folyton a vesztesége­kre összpontos­ít, nem látja meg, amit megnyerhet­ne. A mai napot kizárólag az élet szépségein­ek szentelje! Keresheti a szépet a társasági életben, a kiskertjéb­en, a kézimunkáz­ásban.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary