Blikk

Vakítanak Fésűs Nelly fogai

- V. V.

BUDAPEST — Fésűs Nelly sosem volt a drasztikus szépészeti beavatkozá­sok híve, egy kis külső segítségre azonban nem mond nemet. A gyönyörű színésznő a fogait fehéríttet­te ki, amiről követőinek is beszámolt az Instagramj­án. „Nekem nagyon fontosak a fogaim. Vigyázok rájuk, de néha szükség van külső segítségre is. Bár alapvetően világosak, de azt gondoltam, hogy egy kis optikai tuning ráfér. Szerintem a fotó magáért beszél” – írta fotója mellé, amelyen jól látszik, hogy a színésznő fogai valóban vakítóan fehérek lettek.

Nelly korábban azt nyilatkozt­a, hogy a komolyabb plasztikai beavatkozá­sokat messze elkerüli, mert válóokot jelentenén­ek.

– Ezzel kapcsolatb­an azt mondta a férjem, ha ilyenhez folyamodné­k, azzal aláírnám a válóperes papírunkat – jelentette ki.

LONDON — Valószínűl­eg soha nem áll már össze az eredeti felállásba­n a Genesis együttes – oszlatta el a rajongók hiú reményeit Steve Hackett gitáros. Erre azért volt szükség, mert Phil Collins bejelentet­te, búcsúturné­ra indul a hetvenes évek legendás zenekara.

Csak kisebb beavatkozá­sokra vállalkozi­k Csakhogy kiderült: a doboséneke­s trióban indul fellépésso­rozatra, és nem az egykori öttagú bandával.

– Mi már aligha lépünk együtt színpadra. Túlságosan sokat rivalizált­unk, állandóan felül akartuk múlni egymást – nyilatkozt­a a Mirrornak a muzsikus, aki azt

Nelly elégedett az követően lépett ki a zenekarból, hogy Peter Gabriel elhagyta az együttest. – Ahányszor összejövün­k, mindig nagyszerű a hangulat, gratulálun­k egymásnak, aztán a nyilvánoss­ág előtt kritizálju­k, szidjuk a társainkat. Ilyen a zenekar dinamikája – magyarázta a Hackett.

HIRDETÉS

 ??  ??
 ??  ?? Óvatos
Villog
eredménnye­l
Óvatos Villog eredménnye­l
 ??  ?? Mosoly
A színésznőn­ek eredendően is világosak a fogai
Mosoly A színésznőn­ek eredendően is világosak a fogai

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary