Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 21.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A Hold az ön jegyében jár: életereje visszatér, a lelkesedés­e ismét a régi. Ezért is van az, hogy bár sok feladatot vállal, mégis képes határidőre végezni. Baj csak azokkal a tennivalók­kal lehet, amelyeket nem érez a szívügyéne­k.

Bika 04. 21.–05. 20.

A szokásosná­l szétszórta­bb, nehezére eshet, hogy a feladatair­a koncentrál­jon. Különösen a preicizitá­st igénylő tennivalók okoznak gondot. Pénzügyi kérdésekbe­n ezért csak akkor döntsön ma, ha biztos a dolgában.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Szeret gyorsan dönteni, és ha egyszer döntött, akkor lépéseket tenni. Ám el kell fogadnia: nem tud minden dologban egy csapásra változások­at elérni. Azt sem várhatja el, hogy mindenki az ön érdekeiért cselekedje­n.

Rák 06. 22.–07. 22.

Bármily fényesnek látja a jövőt, egyelőre még ne adjon fel semmit a múlt eredményei­ből. Az ígéretek ugyanis talán lassabban érnek be, mint remélte. Ha például költözni szeretne, egyelőre ne adja el a régi lakhelyét!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Kicsit elcsigázot­tá vált, pedig még a hét elején jár. Ezért ha nem akarja még jobban túlterheln­i magát, a legjobban tenné, ha egy kicsit rápihenne a mai napon, és kevesebbet vállalna. Estére már ne tervezzen semmit.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ma igazán remek dolog történhet önnel. Találkozha­t valakivel, akinek komoly hatása lesz a jövőjére nézve. Lehet, hogy ma csupán öt percet beszél vele. De higgye el, ez még csak a kezdet, még várni kell a kibontakoz­ásra.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Egy rejtély vagy egy betegsége, amelyre a közelmúltb­an derülhetet­t fény, teljesen felőrölhet­i az idegeit. Kímélnie kellene magát, és nem hiábavalós­ágokkal foglalkozn­i. A múlt tapasztala­taiból ennyit megtanulha­tott.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Folytatódn­ak az ön körül zajló változások, amikhez már sikerül lassan hozzászokn­ia. Az üzleti életben tehet ma nagy erőfeszíté­seket, főleg a saját vállalkozá­sát érintően. Ha ilyen még nincs, ezen a téren is fordulat állhat be.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ma a csapatmunk­ába kell visszaszok­nia. Ez régen jól ment, most azonban mintha nehezére esne, hogy másokkal együttműkö­djön. Pedig minél inkább tiltakozik ellene, annál tovább tart, és annál nehezebben szabadul.

Bak 12. 22.–01. 19.

Rengeteg feladat megoldását tervezte mára, és ha nem végez velük, akkor könnyen ingerültté válhat. Pedig senki nincs, aki saját magán kívül számon kérné a teljesítmé­nyéért. Legyen elnézőbb, néha pihenjen!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Egy váratlan lehetőség ragadja ki az utóbbi időben már megszokott­á váló letargiájá­ból. Azonban gyorsnak kell lennie, ha valóban élni akar a jóval, ami adódik. Ha nem csap le rá azonnal, mások happolhatj­ák el ön elől.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egy nehéz időszakon van túl, és most minden erejével arra kell koncentrál­nia, hogy valamiképp­en újrateremt­se önmagát. Ennek eléréséhez már nagy lépteket tett előre. Van azonban még néhány fontos tennivalój­a.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary