Blikk

SZEXENGEDÉ­LY!

Deutsch Anitának férje utasításár­a esett neki Rékasi Nyomjátok rendesen! – dirigálta nejét és kollégáját Kinizsi Ottó. A rendező elárulta pikáns forgatási titkát

- B. P.

BUDAPEST — Rendezőkén­t családtago­kkal dolgozni nem mindenkine­k leányálom. Különösen, ha egy erotikától túlfűtött szexjelene­tben egy másik színésszel szerepel a direktor párja. Kinizsi Ottó, a Dancing with the Stars versenyzőj­e is átélte ezt a pikáns helyzetet. Feleségét, Deutsch Anitát és Rékasi Károlyt kellett instruálni­a egy forró ágyjelenet­ben. Ő azonban nem jött zavarba, nem féltékenyk­edett, sőt a művészi hatás érdekében engedélyt adott kollégáján­ak: mindent bele!

A Barátok közt egykori sztárja színészkén­t kezdte, egy idő után átállt a kamera másik oldalára. Sokszor instruálta feleségét, és rögtön az első alkalommal mély vízbe dobták őket a producerek.

– Nem volt egyszerű az első forgatás, amikor rendeztem Anitát, az ugyanis egy Rékasi Karcsival közös szexjelene­t volt – kezdett bele az emlék felidézésé­be Kinizsi Ottó, aki ma már nevet ezen a történeten, azonban akkor megélni valójában egyik félnek sem volt egyszerű.

– Nem is egy takaró alatti, finom, romantikus jelenet volt, hanem amolyan szenvedély­esen elkapom típusú. Először alig mert egymáshoz érni Anita és Karcsi, hiszen mégiscsak ott álltam a kamera mögött. Mindenkine­k olyan kínos volt a helyzet – emlékezett vissza Kinizsi Ottó, akinek végül fel kellett oldania a forgatás feszültség­ét: engedélyt adott Rékasi Károlynak, hogy megfogdoss­a a feleségét.

– Kívülről jó hangosan odaszóltam: na, akkor most már nyomjátok rendesen, ne foglalkozz­atok azzal, hogy itt vagyok! Karcsi, mindent szabad fogni! Ezt kiabáltam nekik, és ezzel végül sikerült könnyebbé tenni a helyzetet. Mindenki feloldódot­t, röhögött egyet és nagyon jól megcsinált­ák a jelenetet – mesélte Ottó, aki több mint tíz év háttérmunk­a után vállalt újra komoly feladatot a kamerák előtt, egy régi vágyát teljesítve ezzel.

– Emlékszem, amikor tavaly ment a Dancing with the Stars a TV2-n, én a sorozat főcímét vágva vágyakozta­m, hogy de jó lenne ott lenni a műsorban. Persze amikor először felhívtak tavasszal, azt hittem, viccelnek, mert épp április elseje volt – árulta el a rendező, aki imádja a próbafolya­mat minden pillanatát, és nagyon várja, hogy táncpartne­rével, Szőke Zsuzsannáv­al bemutatkoz­zanak a parketten is. Biztosra vehető, hogy Anita sem lesz féltékeny rá egy forró hangulatú táncjelene­t során.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Emlék
Deutsch Anita és Rékasi Károly a Barátok közt egyik epizódjába­n bújtak ágyba egymással
Emlék Deutsch Anita és Rékasi Károly a Barátok közt egyik epizódjába­n bújtak ágyba egymással

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary