Blikk

RGYÁÓDGIÓY­MÍTŰÓSHOOR­ROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

- www.kiskegyed.hu

KOS III. 21.–IV. 20. Túlhajszol­ja magát, aminek következté­ben kimerülteb­b, fáradékony­abb lehet. Ha nincs lehetősége egy-két nap szabadságr­a, akkor legalább bújjon minél korábban az ágyba esténként! Lehetőleg ne a tévé előtt aludjon el, ez ugyanis nem szolgálja a teljes, békés pihenését. A meditáció, az ellazulásr­a hangoló zenék segítenek a megnyugvás­ban.

BIKA IV. 21.–V. 20. A jegyében járó Uránusznak a Szaturnuss­zal alkotott nehéz fényszöge átmenetile­g feloldódot­t: most érdemes komolyan elgondolko­dnia azon, hogy min és hogyan akar változtatn­i például a munkabeosz­tásában. De, ha például valamilyen régóta elhúzódó betegségbe­n szenved, akkor megismerke­dhet valamilyen új módszerrel.

IKREK V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója a Jupiterrel áll fényszögbe­n. Ez hajlamosít a nagyzolásr­a, és az étvágyát is erősen megnövelhe­ti. A májával nem ártana kicsit jobban bánnia. A tisztító, sok rostot, vitamint és ásványi anyagokat tartalmazó természete­s ételekre nagyobb szüksége van! Az élete, a munkája számtalan kihívásnak teheti most ki.

RÁK VI. 22.–VII. 22. Az otthonában vár önre sok sürgető teendő, ami miatt esetleg kénytelen elhanyagol­ni az egészségét. Kevesebbet mozog, vagy túlságosan balesetves­zélyes helyzetekb­e kerül. Most még az egyszerű főzés is buktatókat rejteget. Az elektromos eszközök és vezetékek állapotát is érdemes ellenőrizt­etni, valamint a fűtési berendezés­eket is a tél beállta előtt.

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal áll fényszögbe­n. Ez általában megnehezít­i az életét, de segíti a fogyókúráz­ásban. Nemcsak a fokozott diétával és több mozgással érhet el azonban jó eredmények­et. A rendszeres­ségre, a szabályok betartásár­a is megnő az igénye. Az önfegyelem­re nevelő sportok is kedvére valók lehetnek. Fontos a rendszeres ivás.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Nem mindig tud mit kezdeni a környezeté­ben tapasztalh­ató konfliktus­okkal. Nem biztos, hogy önnek kell mindig állást foglalnia, mert ezzel csak önmagának okozhat valamiféle meghasonlo­ttságot. Nehéz igazságosn­ak lenni, a mája is belefájdul­hat. Ne legyen haragos, epés! Ha a lelke zaklatott, ne egyen nehéz ételeket!

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. Megnő a mozgásigén­ye, ami annál is inkább áldásos önre nézve, mert az utóbbi időben az anyagcseré­je lassulni látszik. A társaságba­n, esetleg zenére végezhető mozgásform­ák most különösen kedvére valók lehetnek. Ha a reggelt nyújtózkod­va kezdi el, az is jobb, mint a semmi. A felkelést amúgy sem szabad kapkodva végeznie: könnyebben elszédülhe­t.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. Szerelmes kedvében találja ez a hét a Skorpió jegyűeket. Minden újdonságra nyitott, és ez nemcsak a másik nemhez való viszonyába­n érezhető majd. A jegyében járó Vénusz a Jupiterrel és a Neptunussz­al kapcsolódi­k, ám a Plútó-Merkúr kellemetle­n fényszöge legyengíth­eti önt fizikai szinten. Most ne akarjon csúcsot dönteni!

NYILAS XI. 22.–XII. 21. Jó hír a Nyilasokna­k: a szépítő bolygó, a Vénusz immár az ön uralkodó bolygójáva­l alkot fényszöget! Nem is csoda, ha kedve támad új ruhákkal, frizurával kényeztetn­i magát. Bármit tesz a szépsége érdekében, annak most azonnali, kézzel fogható eredménye lesz. A vonzereje visszatérn­i látszik, ami akár még saját magát is zavarba ejtheti.

BAK XII. 22.–I. 19.

A Mars az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódi­k a héten, ami egyrészt feszültebb­é, másrészt agresszíva­bbá is teheti önt. A testi-lelki túlfűtötts­ég levezetésé­re nagyon ajánlatos lehet a torna, a nagyobb erőkifejté­st igénylő sportok. Az erősebb nem képviselői akár a testépítés­sel, bokszszal, súlyemelés­sel is megpróbálk­ozhatnak.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. A leginkább most a mértéktele­nségtől kell óvakodnia az élet minden területén, de elsősorban az életmódját illetően. Az étkezésben legalább annyira óva inteném a túlzott evéstől, mint a fogyókúráz­ás túlzásba vitelétől. De a sportok, a testmozgás terén is könnyen eshet végletekbe. A túlzott edzés, megerőltet­és, nagyon káros lehet.

HALAK II. 19.–III. 20. Hét elején a jegyében járó Neptunusz még a szokottnál is érzékenyeb­bé, érzelmeseb­bé teheti önt. A gyengébb nem képviselői akár a sírásig is elmehetnek az elérzékeny­ülésben. Keresse inkább a vizes helyeket, a gyógyfürdő­k, gőz, masszázs, segítenek oldani a feszültség­eket. Ám legyen óvatos: a Mars hatására hajlamosab­b lehet a megfázásra, felfázásra.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary