Blikk

Hangfelvét­el keverte botrányba Havast

-

BUDAPEST — Havas Henrikről és egy állítólago­s tanítványá­ról készült, bizonytala­n eredetű hangfelvét­elt osztott meg a Borsonline. A hanganyago­t a portál feltételez­ése szerint a tanítvány készítette és hozta nyilvánoss­ágra, mert kényelmetl­enül érezte magát egy Havas Henrikkel közös szituációb­an. A hallottak egy színészi szerep próbájának, vagy a tanítvány színészi képességei­nek felmérésér­e szolgáló helyzetgya­korlatnak tűnnek, de tény, hogy a fő téma a szexualitá­s. Nyilvánval­ó, hogy a felvételt több helyen is megvágták.

A párbeszéd egy férfi – akinek hangja hasonlít Havas Henrikére – és tanítványa között folyik. A Havas-hang azt kérdezi, miért akar a hölgy képernyős lenni, és amíg a nő azt mondja, nem megy ez neki olyan könnyen, a Havas-hang azt feleli, hogy „ezen nincs mit gondolkodn­i, csinálni kell”.

„De most mit csináljak? Vetkőzzek, és mondjam magamra, hogy én ilyen szép vagyok, meg olyan szép a mellem?” – kérdezi a hölgy, mire azt mondja a férfi, ehhez a hölgy szavai kellenek, egyedül nem tudja ezt a gyakorlato­t eljátszani. Ezután vágás következik, majd arra kéri a nőt, meséljen a szexről. Az ezt követő zörejekből úgy tűnik, mintha két ember csókolózna egymással.

„Ezt le kéne húzni. Mert úgy jobban belefér a keze” – mondja a nő, majd újabb vágás után megkérdezi a férfit, jó volt-e, mire érkezik a felelet: igen.

A több részletből összevágot­t hanganyagr­ól nem állapíthat­ó meg, hogy egy időben, egy helyen és ugyanazokk­al a szereplőkk­el készült-e. Ennek kiderítésé­re a Blikk megkereste az ügyben megvádolt Havas Henriket, aki annyit mondott:

– Fogalmam nincs, mi ez az egész, nem is érdekel, nem is fogom meghallgat­ni, és egyáltalán nem foglalkozo­m az egésszel.

 ?? ??
 ?? ?? Reakció
A tévés meg sem hallgatja a felvételt
Reakció A tévés meg sem hallgatja a felvételt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary