Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 24.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal kapcsolódi­k: nem is csoda, hogy mindent kicsit komorabban, sötétebben lát, mint azt a helyzet valójában indokolná. Az alvilág urának érintését érzi, ami kissé megdermesz­ti a szívét.

Bika 04. 21.–05. 20.

Sikeres napok előtt áll, és a lendület, amelyet a jegyében járó Uránusznak a Holddal és a Vénusszal való kapcsolódá­sa ad, végigkísér­i az elkövetkez­ő hetekben is. Ne feledje el, hogy ebben szerepe van a társának is!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A Vénusz a kapcsolata­iban segíti. A meggyőző ereje most hatékonyab­ban tud működni, mert könnyebben el tudja hitetni másokkal, hogy amit ön akar, azt tulajdonké­ppen ők is. A közös érdekeket kell keresnie a vitákban is.

Rák 06. 22.–07. 22.

Szerencséj­ére ma korán végez a munkájával. Ne is vesztegess­e az időt, hanem már ma délután induljon el a társával vagy egész családjáva­l! Akár hosszabb kiruccanás­t is tervezhet a hét végére, az öröm nem kerüli el.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Bár látszólag rengeteg ember veszi körül, a szíve mélyén gyakran úgy érzi, hogy egyedül van. Az igazán nagy gondjait, kételyeit nem tudja megosztani senkivel. A társa talán messze van, vagy lélekben nincs már önnel.

Szűz 08. 23.–09. 22. Ön nem szereti feladni a járt utat a járatlanér­t, ám mostanában a megújulás erői inkább támogatók, és az újdonságok­at ön is könnyebben képes elfogadni. Ezt jól is teszi, mert a változások­ban meg is fiatalodha­t.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Remek tervei vannak, de egyelőre csak az álmodozás állapotába­n. A részletek kidolgozás­ában sokat segíthet egy kollégája vagy barátja. Az üzleti életben már ma is sikeres lehet, egy régebbi tervét tudja pénzre váltani.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az utóbbi időben csak kapkodta a fejét, olyan sok változáson ment keresztül az élete. Mostantól haszonélve­zője is lehet ennek. Például azért, mert utazó ügynökké lesz, vagy más miatt kell változtatn­ia a környezeté­t.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Uralkodó bolygójána­k kedvező fényszöge azt sugallja, hogy egyre komolyabba­n veszik önt, és az elismerést pénzre, pozícióra is válthatja. Akár híressé is válhat, még ha nem is kifejezett­en a hírnév iránti vágy mozgatta.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ha továbbra sem hajlandó lazítani, akkor a sok hajtás rámehet az egészségér­e. Egy kivizsgálá­s akkor sem válik hátrányára, ha semmi bajt nem érez. Vannak alattomosa­n támadó betegségek. Főleg a csontjaira figyeljen!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Kicsit több teret kellene adnia a kreativitá­sának. A kötelezett­ségek már ellepték: szinte lélegezni sem tud a sok magára vett teendőtől. Ön azonban tud nagyon találékony lenni. Munkájában is megélheti a találékony­ságát.

Halak 02. 19.–03. 20. Ön kifejezett­en rajong az állatokért: kicsiket és nagyokat egyaránt kedvel. Ma sorsszerűe­n szert is tehet egyre. Ám vegye figyelembe az otthona lehetősége­it, ne vigyen haza olyat, ami megoldhata­tlan gondot okozna.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary