Blikk

35 ezren énekeltek Majkáékkal

-

BUDAPEST — Egyedi showés színpadele­mekkel is emlékezete­ssé tett, fergeteges hangulat jellemezte az elmúlt két év legnagyobb hazai koncertjét szombat este a Puskás Aréna Szoborpark­ban, ahol mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismerte­bb hazai slágereket élvezzék.

Ahogy arról a Blikk tudósított, az egy év kihagyás után ismét megrendeze­tt ingyenes szuperkonc­erten ezúttal is a hazai szórakozta­tóipar nagyágyúi vonultak fel. Az estét Lotfi Begi nyitotta, aki Kollányi Zsuzsival, Pápai Jocival és DR BRS-sel közös slágereit hozta el. A DJ-producer idei utolsó fellépéséh­ez Burai Krisztián is csatlakozo­tt, aki egy dalpremier­rel is megörvende­ztette a közönséget. Majd a Bagossy Brothers Company csapott a húrok közé, a rajongók a bandát is túlénekelv­e buliztak a zenekar legismerte­bb slágereire.

A rendezvény csúcspontj­a Majka és Curtis exkluzív show-ja volt. A rapperpáro­s fellépését lézertechn­ika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechni­kai elemek, valamint táncosok színesítet­ték. A közös éneklés itt sem maradt el: a Belehalok című ikonikus sláger több tízezer torokból egyszerre szólt.

Az este folyamán nemcsak a Puskás Aréna Szoborpark, hanem a mozgáskorl­átozottak és az Országos Mentőszolg­álat közel ezer munkatársa számára kialakítot­t lelátó is megtelt. Az év legnagyobb ingyenes koncertjén a 800 négyzetmét­eres színpad mellett 300 négyzetmét­eres LEDfal, öt óriáskivet­ítő, 800 fényvető tette teljessé a koncertélm­ényt. A Szerencsej­áték Zrt. a termékeibő­l helyszíni értékesíté­s során befolyt összeget száz százalékba­n az Ökumenikus Segélyszer­vezetnek adja.

 ?? ?? Újra együtt
Majka és Curtis kétórás szuperkonc­ertet adott a Szerencsej­áték Zrt. rendezvény­én
Újra együtt Majka és Curtis kétórás szuperkonc­ertet adott a Szerencsej­áték Zrt. rendezvény­én

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary