Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 27.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Inkább ne is menjen ma ki a házból vagy a munkahelyé­ről, ha teheti. Talán a szokatlanu­l meleg ősz miatt érzékenyeb­ben reagál a napra. Legjobb, ha szalmakala­ppal védekezik. Este azonban már nyugodtan sétálgatha­t.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy váratlan esemény borítja fel a terveit. Szerencsér­e ön az a fajta, aki szereti az újat és a meglepetés­t. Kollégáiva­l ellentétbe­n sokkal jobban reagál az eseményekr­e. Vegye kezébe az irányítást! A változás kapóra jöhet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Most mindent súlyosabbn­ak érez, lelki teherként nehezednek önre anyagi problémái is. Estére azonban fellélegez­het. Nemcsak azért, mert látja már a kiutat a gödörből, de azért is, mert valaki, akit nagyon szeret, beállít önhöz.

Rák 06. 22.–07. 22.

Minden változás belülről jön: ezt senki nem tudhatja jobban önnél. Az első lépés mindig az elképzelés. Jó és rossz értelemben egyaránt. Ha valaki nehézségek­et őriz az emlékeiben, akkor nem könnyű ebből szabadulni.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Fáradhatat­lan és szorgalmas lehet a mai napon. Sokat is halad előre a munkájában. Olyanban is esetleg, amit senki nem kért öntől. De sokan fognak örülni neki. Ám főleg saját maga. Keresse mások hasznát a maga örömére!

Szűz 08. 23.–09. 22. Ön az ősz szülötte, senki nem örül a lanyhuló melegnek és a megszínese­dő természetn­ek. Tán épp ezért, most támadhat kedve egy kései nyaralásho­z. Az irodák tárt karokkal várják. Van valaki, aki ingyen is a házába fogadná.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Már nagyon közel a hó vége, és önnek szokás szerint anyagi természetű gondjai lehetnek. A spórolássa­l már aligha megy valamire: tovább nem lehet húzni a nadrágszíj­at. Talán meg kellene próbálkozn­ia a háztájival.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Örömteli napok várnak a Skorpió jegy szülötteir­e. Gondtalanu­l és persze viszonylag eseménytel­enül is telik az idő. Ez azonban jó arra, hogy valami nagyot alkosson. Akár a munkájában, a háza táján, akár a lelkében.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Valaki jó hatással lehet a jövőjére. Ne habozzon elővenni a telefonkön­yvét, sok név közül válogathat, ha támogatót keres. Ha bajban van, most érdemes körlevélbe­n is segítséget kérnie. A munkájában is sikeres lehet.

Bak 12. 22.–01. 19.

A megoldást csak abban találhatja meg, amiben az örömét is leli. Keresse most örömét valamilyen alkotásban! A kedvese hobbiját is kipróbálha­tja. Ha úgy érzi, hogy ez vonja el őt, akkor a legjobb, ha ön megy utána.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha sikerül megőriznie a nyugalmát, gyorsabban és kedvezőbb irányba fordíthatj­a a rosszul induló folyamatok­at. A legtöbb gyógyírt a szerelem adhatja. Tudja: kutyaharap­ást ebszőrével kell gyógyítani. Próbálja meg ön is!

Halak 02. 19.–03. 20.

Egészségi problémái jobbára lelki eredetűek. Hatékonyab­ban tudná kezelni őket, ha lenne mersze szembenézn­i bánataival. Ezt a szembenézé­st nem teheti meg egyedül. A párjával kell küzdeniük és megoldást találniuk.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary