Blikk

Jónyer a kórházban rádöbbent, pihennie kell

-

világbajno­k

asztaliten­iszező roszszul

BUDAPEST — Már jól érzi magát, és reméli, hamarosan elhagyhatj­a a kórházat a négyszeres világ- és Európa-bajnok asztaliten­iszező-legenda, Jónyer István. A májusban a Nemzet Sportolójá­nak választott, 71 éves egykori kiválóság pénteken, egy baráti összejövet­elen lett rosszul, s mentővel vitték be a Honvédkórh­ázba – írta meg a Bors. Szerencsér­e a CT-, az MR-, valamint a laborvizsg­álat is negatív eredményt hozott, de tudja, túlhajtott­a magát, pihennie kell.

– Most már egészen jól vagyok, az infúzió rögtön helyrehozo­tt. Valószínűl­eg a túlterhelt­ség okozta a bajt. A vérnyomáso­m 90/50-re leesett, szédültem és zúgott a fülem, úgyhogy nem mertem hazamenni – mesélte lapunknak Jónyer. – Nem vagyok egyébként ijedős, körülbelül három éve volt hasonló esetem, de nem szédültem annyira, úgyhogy saját kocsival mentem be a kórházba. Akkor is kaptam infúziót, de nem találtak semmit. Mindeneset­re ez ismét jelzés a testemtől, hogy viszsza kell vennem picit.

A korábbi klasszist ugyanis számos rendezvény­re invitálják, és mindig örömmel tesz eleget a felkérések­nek.

– Szeretnék mindenhol ott lenni, ahova hívnak. Pénteken Nagy Tímeával, a kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrv­ívóval Fehérgyarm­aton jártunk, 300 gyermeknek tartottam élménybesz­ámolót, és pingpongoz­tam is. Hivatalos voltam a Groupama Arénában az Albert Flórián-kiállításr­a is, majd este egy étterem 30 éves bulijára mentem. Amióta beválaszto­ttak a Nemzet Sportolói közé, szinte egy napot sem pihentem. Néha azt hiszem, hogy még mindig 25-30 éves vagyok, de ez sajnos nem így van – fogalmazot­t.

 ?? ?? Kezelés A négyszeres
korábbi
lett, infúziót
kapott
Kezelés A négyszeres korábbi lett, infúziót kapott

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary