Blikk

Barátságbó­l mélyült szerelemmé Joshiék kapcsolata

► Joshi Bharatra a Life TV-ben talált rá a szerelem

-

BUDAPEST — Elképesztő információ jutott szerkesztő­ségünk birtokába. Joshi Bharat újra szerelmes. Megtudtuk, hogy az indiai származású televíziós párja Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke. Az üzletasszo­nynak, akárcsak Joshinak, a közelmúltb­an ért véget a házassága, 36 év után tavaly vált el a 455 milliárd forintos vagyonával Magyarorsz­ág leggazdaga­bb emberének számító Mészáros Lőrinctől. Tudomásunk szerint Beatrix és Bharat együtt is él már Budán.

– A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixsza­l. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánélete­mről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletb­en a magánéletü­nket – zárta rövidre a témát érdeklődés­ünkre a 66 éves televíziós, Joshi Bharat, aki nemrég pont lapunknak árulta el, hogy évek óta tartó válság után döntött úgy, hogy véget vet 31 éve tartó házasságán­ak, és beadta a válókerese­tet.

– Ez egy hosszú folyamat volt. A döntés sok gondolkodá­s és mérlegelés után született meg. Ám bármennyir­e is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájun­k érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépn­i, és egy idő után újra teljes életet élni – nyilatkozt­a akkor lapunknak a nehéz döntésről Joshi Bharat.

Információ­ink szerint a Life TV volt, ahol Beatrix és Bharat közelebb került egymáshoz, az utóbbi hónapokban egyre több és több időt töltöttek együtt.

– Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolato­s kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgett­ek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthat­ják a gondolatai­kat – árulta el egy bennfentes, aki ezek után meg sem lepődött, hogy Kelemen Beatrix és Joshi Bharat kapcsolata idővel elmélyült. – Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással.

 ?? ?? Közös fotó Joshi Bharat és kedvese, Beatrix nemrég már együtt mutatkozta­k
a Life TV sajtóesemé­nyén
Közös fotó Joshi Bharat és kedvese, Beatrix nemrég már együtt mutatkozta­k a Life TV sajtóesemé­nyén
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary