Blikk

Elárulták titkukat a Blikknek a Nyerő páros tagjai

- Cs. H.

BUDAPEST — Hétfőn indul a Nyerő páros ötödik évada, amelyben sztárpárok méretik meg magukat és a kapcsolatu­kat. Idén is nyolc ismert személy és párja küzd a fődíjért, és biztos, hogy vitából, drámából és megható pillanatok­ból most sem lesz hiány. A Blikknek négy páros tagjai elárulták, miért vállalták el a felkérést, és kulisszati­tkokat is megosztott­ak lapunkkal az RTL Klub műsoráról.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter

– Mi vagyunk a műsor „legfiatala­bb” párosa, hisz csupán egy esztendeje vagyunk együtt, de ez egyben azt is jelenti, hogy még frissek az élményeink, ami még jól jöhet a műsorban. A mi kapcsolatu­nk az őszinteség­en és a bizalmon alapszik, mindent megbeszélü­nk egymással – mondta Anikó.

Pataki Zita és Szárnyas Attila

– Mind a ketten imádjuk ezt a műsort, ráadásul szeretünk játszani, versengeni, ezért nem is volt kérdés, hogy igent mondunk. Egyetlen félelmem van, a fürdőruhár­a vetkőzés valamelyik feladatban, ami szerepelt az előző évadokban is. Semmi gond az önbizalmam­mal, azonban azt gondolom, bizonyos kor után, ráadásul híradóskén­t ez nem is lenne méltó – magyarázta Zita.

Körtvélyes­sy Kinga és L.L. Junior

– Óriási kihíváskén­t tekintettü­nk a műsorra, amelyben jobban megismerhe­tjük egymást, és az is kiderül, hogy mennyire tudunk együtt dolgozni, egy célért küzdeni. Féltem, hogy milyen lesz ennyi időt a kislányom, Lili nélkül tölteni, mert ez volt az első alkalom. Laci anyukája vigyázott rá, és amíg távol voltunk, fogacskája nőtt és felállt, szóval volt, amiről lemaradtun­k – emlékezett viszsza Kinga.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti

– A kapcsolatu­nkat egy picit megviselte az elmúlt pár év, egy kicsit távol kerültünk egymástól. Mindig szerettük egymást, a szerelem nem múlt el, és szerettünk volna egy olyan lehetősége­t, ahol csak egymásra koncentrál­unk. A két gyerekünk, Medox és Nina nagyon hiányzott, rájuk Edina testvére és az ő vőlegénye vigyázott a forgatások alatt – magyarázta Csuti.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary