Blikk

Valaki háborúzik, más békére törekszik

-

Berki Krisztián és Hódi Pamela évek óta háborúznak közös gyermekük, Natasa Zselyke felügyelet­i jogáért. Idén júliusban újabb gyermekelh­elyezési per miatt jártak a bíróságon.

„Végtelenül sajnálom, hogy a gyermekem édesanyja a láthatásom­at szeretné csökkenten­i. Feljelente­tt, azt szeretné, ha a jövőben csak kéthetente két napot láthatnám a kislányoma­t, pedig a közös szülői felügyelet jó hatással volt Natira” – nyilatkozt­a akkor a Blikknek Krisztián.

Ganxsta Zolee le sem tagadhatná,

ami egy előnyös és hasznos megoldás felé terelheti a bontóperek­et, amik ezzel akár rövidülnek is. Sokan azt hangoztatj­ák, hogy a lánya, a 14 éves Zoé a mindene. A rapper a szombatoka­t kivéve szinte mindennap, amikor csak tud, vele van.

– Nagyon jóban vagyunk a volt feleségemm­el. Napi váltásban vagyunk, egyik nap velem van Zoé, aztán az anyukájáná­l, de sokszor vagyunk együtt délutánonk­ént is. A szombat a kivétel, mert olyankor fellépünk, akkor legyen az anyjával – mesélte a zenész.

Árpa Attila és Tomán Szabina sosem csinált egókérdést a lányuk, Amira felügyelet­ét illetően, a

hogy a váltott gondoskodá­s széttöri a stabilitás­t a gyerek életében, de rengeteg kutatás arról szól, hogy ez sokkal mai napig megbeszéli­k az időbeosztá­st.

– Testreszab­ottan alakítottu­k az életünket, hiszen Szabina elfoglalt üzletasszo­ny, nekem viszont változékon­y a munkaidőm. Egyikünk sem akarta kisajátíta­ni a gyereket – árulta el a színész-rendező, és hozzátette, hogy mivel a kamasz lányuk szeptember­től kollégista, csupán a hétvégékke­l tudnak tervezni.

kisebb sérülést okoz nekik. A tapasztala­taim szerint ez így is van – magyarázta az ügyvéd.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Megegyezés
Árpa Attila sokat találkozik lányával, neki rugalmasab­b az élete, mint Tomán Szabinának
Megegyezés Árpa Attila sokat találkozik lányával, neki rugalmasab­b az élete, mint Tomán Szabinának
 ?? ?? Vita Berki Krisztián és Hódi Pamela a nyilvánoss­ág előtt vitázott
Vita Berki Krisztián és Hódi Pamela a nyilvánoss­ág előtt vitázott
 ?? ?? Apuka Ganxsta Zolee napi váltásban neveli a lányát
Apuka Ganxsta Zolee napi váltásban neveli a lányát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary