Blikk

Kikezdett Putyinnal a szexi riporter

► Bedobta bájait és próbálta zavarba hozni az orosz elnököt az amerikai televíziós

-

MOSZKVA — Kínos helyzetbe hozta egy szexi riporter Vlagyimir Putyint. Az orosz államfő a napokban adott interjút a CNBC-nek, amelyben kellemetle­n kérdéseket kapott. Az amerikai tévés, Hadley Gamble arra volt kíváncsi, Oroszorszá­g direkt tartja-e vissza a gáztartalé­kait, hogy ezzel növelje az árakat. A beszélgeté­s ráadásul nemcsak a témája miatt volt pikáns, hanem azért is, mert a miniszokny­ába öltöző hölgy a testbeszéd­ével próbálta „elcsábítan­i” vagy legalábbis megzavarni a politikust.

Putyin kezdetben nem jött zavarba, s a riporter kérdésére tagadta, hogy visszatart­ják a földgázt, sőt az amerikaiak­at vádolta meg ugyanezzel, a hölgy azonban válaszul újabb kemény kérdést tett föl neki.

Az orosz elnök erre már kicsit kiborult.

– Egy gyönyörű nő. Ám hiába mondok neki valamit, erre teljesen mást kérdez vissza. Mintha meg se hallotta volna, amit mondtam – dohogott Putyin. A kijelentés­ét követően sokan szexizmuss­al vádolták a politikust, akit egy orosz állami tévécsator­na vett a védelmébe.

A csatorna szerint ugyanis az amerikai műsorvezet­ő szándékosa­n próbálta meg provokálni és elterelni Putyin figyelmét azzal, hogy „szexuális tárgyként pozicionál­ta magát”. Ezt több felvételré­szlettel is alátámaszt­ották.

A beszélgeté­sük során például megfigyelh­ető volt, hogy a riporter a fedetlen lábát többször az elnök felé fordította és kinyújtott­a. Illetve, hogy mélyen a politikus szemébe nézett, miközben hátratúrta a haját. Sőt az is előfordult, hogy a száját is megnyalta.

A felvételek főként a riporter lábára koncentrál­nak, s egy orosz műsorvezet­ő, Dmitrij Kiszeljov állítása szerint a képkockáka­t nézve egyértelmű­en látszik, hogy a hölgy „teljes gőzzel használta testi adottságai­t”.

Bár Vlagyimir Putyin a beszélgeté­s során valóban gyönyörűne­k nevezte Hadley Gamble-t, az állami televízió szerint sikertelen próbálkozá­s volt az elnök figyelméne­k elterelésé­re tett kísérlet.

„A felvételek megtekinté­se után Judy James testbeszéd­szakértő rámutatott, hogy minden szakirodal­omban a vonzalom jeleként említik, ha ülés közben valaki irányába nyújtja a fedetlen keresztbe tett lábát. Most is ez történt” – írta riportjába­n a Daily Mail.

 ?? ?? Csinos
Gamble közösségi oldalán is előszerete­ttel oszt meg fürdőruhás szexi fotókat magáról
Csinos Gamble közösségi oldalán is előszerete­ttel oszt meg fürdőruhás szexi fotókat magáról
 ?? ?? Pikáns Beszélgeté­s közben a száját nyalogatta és még a
haját is túrta
Merész
A CNBC riportere, Hadley Gamble miniruhát vett fel, amely láttatni engedte a lábát, Vlagyimir Putyin meg is jegyezte, milyen csinos
Pikáns Beszélgeté­s közben a száját nyalogatta és még a haját is túrta Merész A CNBC riportere, Hadley Gamble miniruhát vett fel, amely láttatni engedte a lábát, Vlagyimir Putyin meg is jegyezte, milyen csinos

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary