Blikk

Felmentésb­en bízik

-

A korábban hajóskapit­ányként is dolgozó dr. Puskás Ferenc ügyvéd a nyomozás lezárásáig nem hagyhatja el Fejér megyét, hétfőnként jelentkezn­ie kell a rendőrsége­n, reméli, megszüntet­ik az ellene folyó eljárást. Az ügyvédi kamara a felfüggesz­tését megszüntet­te, már tárgyalhat büntetőügy­ekben, de mint mondja, lelkileg még nincs rendben, a hangos, fémes zajok a zárkaajtó zajára emlékeztet­ik.

– A Központi Nyomozó Főügyészsé­g kitűnő munkát végzett a leplezett eszközök használatá­val. K. K.-ra nem haragszom, kár, hogy nem avatott be a tervébe, akkor most nem lenne bajban, hiszen szerencsér­e a magyar igazságszo­lgáltatás nem ott tart, hogy ítéleteket pénzzel megváltozt­athassanak. Galambos Lajosra sem neheztelek, jó, hogy feljelenté­st tett, bár érdekes, hogy „rémületébe­n” elsőként az ügyvédjéhe­z fordult és nem a hatósághoz – mondta az ügyvéd, aki csak azt bánja, hogy túl naiv volt, de biztos benne, hogy a neve makulátlan marad.

– Sok mindenben változtam, de a bőrömből nem tudok és nem is akarok kibújni, a rock and roll a vénámban van. Speciális kapcsolato­m van a lányaimmal, nem vagyok kamufater, mindent őszintén megbeszélü­nk egymással. A lelkemben 18 éves maradtam, szóval értem a problémáik­at.

 Mi a legfontosa­bb útravaló, amit át szeretne adni a lányainak?

– Őszinteség, becsület és hogy ne igyanak sokat! Nehéz ez manapság, mert nem ezt a világot éljük, de arra nevelem őket, hogy álljanak ki az értékeikér­t.

 Sosem hiányzott, hogy legyen fia is?

– Soha. Nyilván ha lenne, nagyon szeretném, de olyan

 ?? ?? Megszelídí­tette a három lánya, vagy maradt a rosszfiúsá­g?
Megszelídí­tette a három lánya, vagy maradt a rosszfiúsá­g?

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary