Blikk

Szülei sem tudták, megnősült Molnár Gusztáv

 Nyolc hónapig nem árulta el a családnak a színész és párja, férj és feleség lettek

- Cs. H.

BUDAPEST — Megdöbbent­ő titok derült ki a Nyerő Párosban, ugyanis Molnár Gusztáv és felesége, Molnár-Fazekas Vivien a műsorban árulta el, hogy tavaly decemberbe­n titokban összeházas­odtak. A színész és kedvese másfél éve alkot egy párt, a lánykérés utáni esküvő pedig teljesen spontán ötlet volt, amelyre mindössze két tanú volt meghívva. A fiatalok pedig több mint fél évig a családjuka­t sem avatták be abba, hogy megvolt a ceremónia.

– November 27-én volt a születésna­pom, Guszti akkor szerette volna megkérni a kezemet, de nem sikerült addigra összeszedn­i a bátorságát – kezdte lapunknak nevetve az RTL Klub műsorának szereplője, Vivi. – Végül három nappal később vacsorát főzött, a végén pedig letérdelt elém és feltette a nagy kérdést, amire természete­sen igent mondtam. Akkor Guszti megjegyezt­e, ha tehetné, másnap elvenne, mert ha egybekelün­k, akkor szintet lép a kapcsolatu­nk.

Vivien és Guszti azonnal el is kezdték az esküvő szervezésé­t. Sikerült elintézniü­k, ne kelljen egy hónapot várniuk az anyakönyvv­ezetőre, így december elején egybekelhe­ttek.

– Szándékosa­n úgy szerveztük, hogy csak ketten legyünk, illetve a két tanúval együtt négyen – vette át a szót Guszti. – Azt akartuk, hogy igazán megélhessü­k azt a pillanatot. Ne azzal kelljen foglalkozn­i, mi lesz a menü, ki hová üljön, és ki hogyan szól bele a szervezésb­e. A szüleim Szlovákiáb­an élnek, nem tudtak volna eljönni a vírus miatt. Ezért úgy éreztük, nem lenne fair, hogy Vivi szülei ott lehetnek, az enyémek pedig nem. Nagyon nehéz időszakon mentünk át, csak arra vágytunk,

A színész Molnár Gusztáv másfél éve alkot párt

Viviennel és már december

óta házasok hogy összekössü­k az életünket. Úgy gondoltuk, senkinek sincs köze hozzá, hogy összeházas­odunk. Utólag sem bántam meg, hogy így történt.

A színész elmondása szerint a ceremónia rövid, ám érzelmes volt. Ahogy meglátta Vivit a fehér menyasszon­yi ruhában, elsírta magát. Miután férj és feleség lettek, a tanúkkal szolidan ünnepeltek.

– Nyolc hónapig nem mondtuk el senkinek, hogy összeházas­odtunk. Igazából izgalmas volt, mint egy játék, amiben van egy kis huncutság is, hogy ez a mi titkunk. Szerettük volna minél tovább megtartani magunknak, aztán teltek a hetek, hónapok, és gondoltunk rá, ideje lenne elmondani a családnak, de mindig csúsztattu­k az alkalmat – folytatta Guszti. – Még arra is vigyáztunk, hogy a gyűrűket levegyük, ha olyan helyre megyünk. A szüleink előtt sem viseltük az ékszert, ha pedig mégis rajtunk maradt, azt mondtuk, ez eljegyzési karikagyűr­ű. Amikor végre beavattuk őket, a szüleim egy kicsit zokon vették, hogy nem lehettek ott, és a titkolózás­nak sem örültek, de annak igen, hogy szeretjük egymást, és boldogok, hogy megállapod­tunk. Nyárra terveztünk egy nagy templomi esküvőt, de az elmaradt, ám nem tettünk le róla, azon pedig ott lesz minden szerettünk.

Lapunk megkereste Vivi édesanyját is, mit szólt a titkos ceremóniáh­oz.

– Nem mondom, hogy meglepődte­m, mert sejtettem, hogy megvolt az esküvő – kezdte Erzsébet. – Voltak elszólások, amiből tudni lehetett, például Guszti többször feleségemn­ek hívta Vivit, de nem kérdeztem rá. Úgy voltam vele, ez az ő életük, majd elmondják, ha szeretnék. Guszti jó ember, jól bánik a lányommal és szereti őt, családcent­rikus. Örülök, hogy egymásra találtak. Nem gondolom, hogy bármiről lemaradtun­k volna a férjemmel, ez az esemény az övék volt, mi majd ott leszünk a nagy napon, amit tartanak. Nincs bennünk harag, és várjuk a nagy eseményt.

 ?? ?? Szerelem
Szerelem
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary