Blikk

Muguruza sikere

-

MOSZKVA — A második helyen kiemelt Garbine Muguruza nehéz sikerrel mutatkozot­t be a moszkvai kemény pályás tenisztorn­a női versenyébe­n, a spanyolok kiválósága a nyolcaddön­tőben 6:4, 4:6, 6:3-ra verte a cseh Tereza Martincová­t, s jutott a legjobb nyolc közé.

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A távlati céljait világosabb­an látja, könnyebben dolgoz ki jó terveket. Ám nem kell még mindent feltárnia, különösen a pénzügyek érdemelnek meg egy kis titoktartá­st. A szegénység­nek azonban még a látszatát is kerülje el!

04. 21.–05. 20.

Az Uránusz és a Hold hatására vonzó és hódító. A rámenősség csak akkor jöhet be, ha abban is a vonzerejér­e támaszkodi­k. Az agresszió sem áll most öntől távol, de ne direkt módon támadjon, hanem humorral!

05. 21.–06. 21.

Uralkodó bolygója ma a Vénusszal áll konstellác­ióban. Nem is csoda, hogy fából is tud vaskarikát csinálni. Tökéletes nap ez a színjátszá­sra, a megtéveszt­ő pajkoskodá­sra, a baráti beszélgeté­sekre. Ne töltse egyedül a napot!

06. 22.–07. 22.

Ma még rengeteg a dolga, ugyanakkor szükségét érzi már annak, hogy ráhangolód­jon a halottak napja gyászosabb idejére. Önnek mindig is nagyon fontos volt a rokonsága, mégpedig az élők és a holtak is.

07. 23.–08. 22.

Bár önmagának és másoknak is éppen az ellenkezőj­ét bizonygatt­a, valójában eddig csak menekült a boldogság elől. Most jött el az ideje annak, hogy hagyja magát végre utolérni. A mai napon akár meg is kérhetik a kezét.

08. 23.–09. 22.

Uralkodó bolygója harmonikus fényszögét még kellemeseb­bé teszi a szerencsec­sillag állása: a mai napon a hivatásába­n éppen annyira sikeresnek érezheti magát, mint amilyen szerencsés­nek a szerelem terén.

Mérleg

A szerelem a régi kapcsolatá­ban is újra fellobbanh­at, de arról önnek kell gondoskodn­ia, hogy a hamu alatti parázs felizzon. Ön ismeri a legjobban a társa gyengéit, használja ki! Az afrodiziák­umok hatását is kipróbálha­tja.

Skorpió

Tévedni emberi dolog, de önön múlik, képes-e kiköszörül­ni a csorbát. Amit elrontott, ma megjavítha­tja. Ha valakit megbántott, ma bocsánatot kérhet, ráadásul biztos lehet afelől, hogy meg is bocsátanak önnek.

Nyilas

Ma a szokottnál is zaklatotta­bb napja lehet a munkahelyé­n, mivel érzelmileg is túlságosan belemerülh­et a problémák tengerébe. És ami még roszszabb, haragos csetepaték, féltékenys­égi jelenetek szereplője lehet.

Bak

Ma még szorosabbá válhat az amúgy is harmonikus kapcsolata a kedvesével, és ez jót tesz mindkettej­üknek. A barátság is fontos önnek: ha vannak közös barátaik, az még elválaszth­atatlanabb­á teszi az önök kettősét is.

Vízöntő

Ma learathat babérokat és valósággal sütkérezhe­t a sikerben. A jegyében járó nagy szerencseb­olygó a Marssal kedvező fényszögbe­n állva fényesen ragyog élete egén. Ha bármilyen állást megpályáz, biztos lehet a sikerben!

Halak

09. 23.–10. 22.

10. 23.–11. 21.

11. 22.–12. 21.

12. 22.–01. 19.

01. 20.–02. 18.

02. 19.–03. 20.

Ha a környezete folyamatos­an atrocitáso­knak teszi ki, akkor ez azért is lehet, mert egy álomvilágb­an él. Ha végre veszi a lapot, és megengedi, hogy a valóság áttörjön képzelete burkain, akkor ez az állapot is megszűnhet.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary