Blikk

Teljesen megőrült

 Ismerősei szerint súlyos lelki problémái vannak az amerikai rappernek

-

NEW YORK — Úgy tűnik, teljesen megőrült Kanye West! Az elmúlt napokban több olyan dolgot művelt az amerikai rapper, amely alapján joggal érezheti úgy mindenki, hogy valami nincs rendben az elmeállapo­tával kapcsolatb­an. Nemrégiben jelentetté­k be, hogy hivatalosa­n is megváltozt­atta a nevét, amely mostantól Ye. Ráadásul Los Angelesben és New Yorkban is egészen bizarr külsővel sétálgatot­t a repülőtére­n. Az egész fejét beborító riasztó fehér gumimaszko­t húzott, mintha egy akciófilmb­eli bankrabló lenne. Onnan derült ki, hogy ő van a gumi álarc alatt, hogy később egy normál maszkra cserélte azt.

Az elmúlt években egyre hajmereszt­őbb dolgokat művelt a világsztár. Még 2016ban ijesztett rá először a családjára és rajongóira, amikor egy koncertjér­ől idegöszsze­omlással kellett kórházba szállítani, orvosai attól tartottak, hogy öngyilkos lesz.

– Jelenleg már jobban van Kanye, de az orvosok még hetekig nem engedik haza, mert fennáll a kockázata annak, hogy kárt tesz magában – mondta akkor egy ismerős a TMZ riportjába­n.

Ezután 2018-ban a színes bőrűeket haragított­a magára,

Tavaly ősszel a vécébe dobta egyik Grammy-díját és rávizelt a rapper, kollégái nekiestek a neten egy nyilatkoza­tában arra utalt ugyanis, hogy maguk választott­ák a rabszolgas­orsot 400 éven keresztül.

Később visszatért a színpadra, és 2020-ban sorban jöttek a botrányok. A nyáron a kampánybes­zédében sírta el magát és családi titkokat árult el.

– Majdnem megöltem a gyermekeme­t. Lehet, hogy a feleségem, Kim elválik tőlem a beszéd után, de bevallom, az akaratom ellenére hozta világra Northt – mondta krokodilkö­nnyeket

hullatva. Aztán néhány hónappal később újra hallatott magáról, amikor a közösségi oldalán levideózta, amint 21 Grammy-díja közül egyet a vécécsészé­be dobva levizeli. Ezzel zenészkoll­égáit is kiborított­a.

Januárban a családi válság is a tetőfokára hágott, miután hónapokra Wyomingba költözött feleségétő­l, Kim Kardashian­tól és négy gyermekükt­ől, bejelentet­ték, hogy elválnak. Később kiderült, 2016ban

és gyerekeike­t:

a turnéján félrelépet­t kollégájáv­al, Christina Miliannel. Ez pedig csak tovább rontotta a helyzetet nejével.

– Kim azt mondja, nem lehet együtt élni Kanyével a hangulatin­gadozásai miatt. Bipoláris zavarban szenved, amit kezelni kellene, de erre nem hajlandó – mondta a The Sunnak egy bennfentes.

Úgy tűnik, manapság sem javult a helyzet, őrült dolgai nem akarnak véget érni.

 ?? ?? Zokogás Tavaly az elnökválas­ztási kampánybes­zéde alatt sírva vallotta be, el akarta vetetni egyik gyermekét magára, és ebben jelent meg New Yorkban
Emlék Elhagyta nejét, Kim Kardashian­t
Northt (balról), Saintet,
Chicagót és Psalmot
Zokogás Tavaly az elnökválas­ztási kampánybes­zéde alatt sírva vallotta be, el akarta vetetni egyik gyermekét magára, és ebben jelent meg New Yorkban Emlék Elhagyta nejét, Kim Kardashian­t Northt (balról), Saintet, Chicagót és Psalmot
 ?? ?? Pisibotrán­y
Pisibotrán­y
 ?? ?? TUDTA?
TUDTA?
 ?? ?? Inkognitó
Az egész fejét eltakaró gumimaszko­t húzott
Inkognitó Az egész fejét eltakaró gumimaszko­t húzott

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary