Blikk

Összekötné életét kedvesével

- Sz. B. Cs. H.

BUDAPEST — Bátor és őszinte vallomás: Kocsis Tibor D. Tóth Kriszta műsorában vallott legféltett­ebb magánéleti titkáról, hogy egy férfival él együtt. Az X-Faktor egykori győztese párjáról, Lászlóról is mesélt, akivel már el is jegyezték egymást.

– Gyűrű van az ujjamon, ez egy eljegyzési gyűrű, Lacitól kaptam – mondta el az Elviszlek magammal című műsorban, s hozzátette, ez nem egy friss dolog.

A kapcsolatu­k régóta biztos lábakon áll, s jó ideje jegyben járnak. Nem csinálnak titkot a dologból, mindketten viselik az ékszert, ráadásul a karjukon lévő közös tetoválás is az összetarto­zásukat szimbolizá­lja.

– Nagyon szeretném, ha öszszekötn­énk az életünket valamilyen formában, és erre vannak is terveink természete­sen. Regisztrál­t élettársi kapcsolat, ami ma Magyarorsz­ágon egy lehetőség. Nagyon örülünk neki, hogy ez van, sok jogosultsá­got ad, és sokat nem ad – tette hozzá az énekes, akinek sorra gratulálta­k a hírességek, amiért vállalta érzéseit.

„Ez ma itthon nagyon nehéz. Tudjuk. Megítélnek. Ma

2011-ben egy élő adásban semmilyen formában nem trendi itthon »másnak« lenni. De hiszek benne, hogy vállalni kell magunkat, magatokat a boldogságé­rt. Büszkék vagyunk rád, Tibó! Csodálatos ember vagy! Szeretünk” – fogalmazot­t Polyák Lilla.

„Hidd el, hogy sokan azok közül, akik ezt látják, most azt érzik, hogy végre tudnak mélyen lélegezni, hogy leszálltak a mellkasukr­ól. A szerelem, az szerelem” – írta Tatár Csilla az Instagramo­n.

„Tibó és Laci, szuper barátaim, bátrak, jószívűek, okosak és értékesek! És én nagyon boldogan olvasom itt a kommenteke­t is, milyen jó látni, hogy értelmes, normális lelkületű emberek követnek! Igen, mindenki szerethess­e azt és úgy, ahogy neki és a párjának jó” – üzente a párnak Wolf Kati.

Kocsis Tibó fontosnak tartotta

Oláh Ibolya hat esztendőve­l ezelőtt állt ki a nyilvánoss­ág elé, hogy egy nő mellett talált rá a boldogság hangsúlyoz­ni, coming outjával nem provokálni szeretne.

– Szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, ezért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból

Az énekes Kocsis Tibor egy internetes műsorban beszélt arról, hogy jó példát akar mutatni a kiállásáva­l

A volt tévés műsorvezet­ő, vegán szakács Steiner Kristóf 2004-ben a Blikkben beszélt arról: homoszexuá­lis valahányan, egyébként meleg vagyok – magyarázta az interjúban az énekes, aki

BUDAPEST — Új szerepben mutatkozik be Járai Máté, aki az Álarcos énekes nyomozójak­ént tűnik fel a képernyőn vasárnap este. A színésznek régi álma teljesült azzal, hogy meghívást kapott az RTL Klub szuperprod­ukciójába, ahol megvillant­hatja nyomozói tehetségét.

– Vágytam arra, hogy egy ilyen kaliberű show-műsorban szerepelje­k, nagyon meghatódta­m, amikor felkértek – kezdte lapunknak Máté.

– Komoly kutatómunk­át végeztem, visszanézt­em a korábbi részeket, gyűjtöttem a nyomokat, és egy kicsit úgy éreztem előtt más művészek is kiálltak a másságuk mellett. Kulka János 2014-ben a Magyar Narancsnak beszélt arról, hogy meleg, Alföldi Róbert a Nyitottak vagyunk kampányban vallott érzelmeirő­l. Nemrég Jordán Adél vallott színt egy darabban, továbbá Gallusz Nikolett, Kajdi Csaba, Mujahid Zoltán, Steiner Kristóf, Sugár Bertalan, Lakatos Márk, Oláh Ibolya és Szecsődi Karcsi is nyíltan vállalják hovatartoz­ásukat. magam, mintha én lennék Columbo, csak itt most tehetségek után kellett nyomozni – nevetett a színművész. – Anynyit elárulhato­k, hogy komoly segítség leszek majd, jó ötleteim lesznek.

Máté már több műsorban is kipróbálta magát, szerepelt a Nyerő párosban, a Survivorbe­n, és állandó műsorvezet­ője a Reggelinek is.

– Célom, hogy egy idő után ne csak vendégként szerepelje­k mondjuk riportműso­rokban – mondta Máté. – Szerintem megállnám a helyemet műsorvezet­őként is.

 ?? ?? Interjút adott
A súlyos sztrók után lábadozó színész, Kulka János 7 éve, egy interjúban vallott nyíltan a másságáról
Énekesnő
Kiállt
Lapunkban beszélt
Interjút adott A súlyos sztrók után lábadozó színész, Kulka János 7 éve, egy interjúban vallott nyíltan a másságáról Énekesnő Kiállt Lapunkban beszélt
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Élőben vallotta be
árulta el Gallusz Nikolett, hogy akkor már másfél éve egy nővel él boldog párkapcsol­atban
Élőben vallotta be árulta el Gallusz Nikolett, hogy akkor már másfél éve egy nővel él boldog párkapcsol­atban
 ?? ?? Feladat
A színművész Járai Máté az Álarcos énekes vendég nyomozója lesz a hét végén, készült a feladatra
Feladat A színművész Járai Máté az Álarcos énekes vendég nyomozója lesz a hét végén, készült a feladatra

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary