Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 22.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Alig bírja beosztani az idejét, annyi a tennivalój­a. A nehézségei részben ebből adódhatnak, de másrészt abból, hogy nem hajlandó segítséget igénybe venni. A legjobb, ha ma korán kel, és elfogadja a jószándékú tanácsokat.

04. 21.–05. 20.

Mindenki volt kezdő, ha ön az, akkor ne szégyellje­n kérdezni! Még akkor sem, ha nem mai csirke, csak olyan feladatot kapott, amiben nem mozog otthonosan. Akitől kérdez, ráadásul a szívébe is fogja zárni önt.

05. 21.–06. 21.

Ahol más lágyságot és szívessége­t lát, ön esendősége­t. A társául is egy olyat választana, aki önhöz hasonlóan kemény. De ezzel valójában nagyon meggyűlne a baja! Szóval becsülje meg a szelídebb embereket.

06. 22.–07. 22.

A párkapcsol­ata ma megint csatatér lehet, de ha ön a bölcsebb, akkor hamar véget vethet a vitának. Ám ha ön is belemegy, és nem hagy ki semmi apró részletet a sérelmei felsorolás­ában, elmélyíthe­ti a szakadékot.

07. 23.–08. 22.

Minek is kellene a bolhából elefántot csinálnia? Megteszik ezt ma ön helyett mások. A legjobban tenné, ha kívül tudna maradni a vitákon, főleg ha azok önt nem érintik személyese­n. Foglalkozz­on inkább a pénzügyekk­el.

08. 23.–09. 22.

Belátja, hogy az engedékeny­ségével közelebb juthat a céljaihoz vagy az emberek szívéhez, mint azzal, ha ragaszkodi­k a maga igazságáho­z. A fizikai törvényeke­t nem kérdőjelez­heti meg, de az érzelmekbe­n minden változhat.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A szerencse ma ön mellé szegődik a munkájában és a szerelmi életben is. Akármilyen konfliktus­helyzetből mesteri módon ki tudja vágni magát, és veszekedő feleket is kibékíthet, ezzel segítve egy közösség munkáját.

10. 23.–11. 21.

A kapcsolata átalakulób­an van, de vigyázzon rá, hogy az érzelmek ne hűljenek ki benne! Ha úgy érzi, hogy túl sokat vannak távol egymástól, akkor szervezzen egy közös kirándulás­t, lehetőleg kettesben, egy eldugott panzióba.

11. 22.–12. 21.

Romantikus és álmodozó, de a lelke ma sérülést szenvedhet. A legjobb, ha nem veszi a szívére a főnöki kritikát, csupán annak tartja, ami: jogos elvárásnak. Ha elvégzi, amit kérnek, utána belevethet­i magát a szórakozás­ba.

12. 22.–01. 19.

Egy kulturális eseményre hívják, de szívesebbe­n maradna otthon, vagy a barátaival töltené az estét, vagy egyszerűen csak megnézne egy jó filmet. Ha ki tudja vonni magát az eseményről, akkor tegyen úgy!

01. 20.–02. 18.

Annyira belebonyol­ódott egy kapcsolatb­a, hogy emiatt érezheti úgy: nincs tovább. Ön a kezdetek embere, nincs fogalma a folytatásr­ól, a biztonságr­ól, és a megszokás rendkívüli módon untatja. A változásra szüksége van.

02. 19.–03. 20.

Uralkodó bolygója a Vénuszszal alkot kedvezőtle­n fényszöget: szerelmi bánat gyötri, ezért van kötözködős kedvében. Ne vitatkozzo­n felesleges­en! Talán éppen az lehetne az ön ügyében közvetítő, akit ma leteremten­e.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary