Blikk

Meghalt a Maffiózok sztárja

- Cs. H.

FÓT — Oroszlán Szonja beszéli az állatok nyelvét! Pontosabba­n a lovakkal értett jól szót a minap, a színésznő ugyanis tudja, hogyan oldja a stresszt négylábú barátainkb­an.

„Ez egy interaktív stimuláció­s munka, amit a lóval együtt csinálunk, szellemi és testi gócpontoka­t célozva oldjuk a stresszt az állatban. Elképesztő­en hatásos. Íme néhány pillanatké­p” – írta Instagram-oldalán, ahol izgalmas képeket osztott meg a gyógyító találkozás­ról a színésznő.

Szonja Amerikába költözése után tanult állatorvos­i assziszten­snek, de számításai nem jöttek be Philadelph­iában, így néhány év után visszakölt­özött Magyarorsz­ágra, az állatok iránti szeretete megmaradt, ennek gyakran tanúbizony­ságát adja közösségi oldalán is. voltam felvenni diákhitelt, mivel csak nyáron tudtam dolgozni, a tanulás mellett már nem fér bele. Anyám gyakran keres telefonon, de csak ritkán veszem fel neki – vallotta be Dávid. – Annyit tudok róla, hogy a nővéremmel együtt él, de legjobb tudomásom szerint nemrég hajléktala­nszállón voltak, utána pedig szinte az utcán éltek. Szeretném, ha lenne annyi bevételem, hogy tudjam őket segíteni, hiszen ő az édesanyám, és minden baj ellenére szeretem őt.

LOS ANGELES — 95 éves korában, kalifornia­i otthonában elhunyt Val Bisoglio, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Szombat esti láz vagy a Maffiózók. Halálhírét felesége jelentette be. Az olasz származású művész már a 60-as években is szerepelt filmekben és sorozatokb­an, az igazi áttörést a M.A.S.H. című sorozat hozta meg számára. 2002-ben vonult vissza a filmezéstő­l.

 ?? ??
 ?? ?? Kezelés
Szonja a terápiás kezelés során a stresszt oldja az állatban
Képzett
Oroszlán Szonja az Amerikában szerzett ismereteit is felhasznál­ja, amikor állatokon segít
Kezelés Szonja a terápiás kezelés során a stresszt oldja az állatban Képzett Oroszlán Szonja az Amerikában szerzett ismereteit is felhasznál­ja, amikor állatokon segít
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary