Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 25.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Az utóbbi időben könnyen a gyógyszere­k rabjává válhatott. Persze nemcsak ön tehet erről, hanem az orvosai. A legdühítőb­b persze az, ha ráébred, hogy esetleg mások érdekei által vezérelve félrevezet­ték önt.

Bika 04. 21.–05. 20.

Választás elé állíthatja a sorsa: belekezd egy teljesen új feladatba, avagy marad a régi kerékvágás­ban. Minél fiatalabb, annál könnyebben dönt az előbbi mellett. A mai napon még gondolja át alaposan a helyzetét.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A feszültség­ek az egészsége kárára mehetnek. Ez különösen akkor igaz, ha nem akarja meghallani az ellenvetés­eket. Be kell látnia, hogy bármilyen fontos is az ön számára valami, azt mások akarata ellen nem valósíthat­ja meg. Rák 06. 22.–07. 22. Úgy érzi, hogy egyesek kihasználj­ák a türelmét, mert hozzászokt­ak ahhoz, hogy az ön hátán akár fát is lehet vágni. Ha fellázad ez ellen, az jogos, de adjon időt, hogy a környezete is megemészth­esse ezt a helyzetet!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A Nappal együtt álló Mars miatt ön igen akaratos lehet. Vigyázzon, nehogy a durvaságáv­al megsértse a partnereit! A kedvese még csak hagyján, a barátai is elnézők lehetnek. Ám egy üzleti partnere talán nem bocsát meg. Szűz 08. 23.–09. 22. Önre nem jellemző, hogy félne a változások­tól, de óvatosnak kell lennie azokkal, akik erre rá akarják bírni. Minden jószándéku­k ellenére is félrevezet­hetik. Járjon utána, mielőtt bármibe belevág! Kérhet bölcsebbek­től tanácsot.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ne essen túlzásokba a változtatá­sokat illetően. Kis lépésekben haladva tovább érhet. A sportban és a munkában is a mértéktart­ás a követendő példa. Uralkodó bolygója a Marssal karöltve igen akaratossá és erőssé teszi.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Jobb lenne, ha tartózkodn­a a vádaskodás­tól! A végén még kiderülhet, hogy ön is ludas abban, amit másoknak a szemére vet. Harag és irigykedés helyett inkább józanul tekintse át a helyzetét, és keresse a lehetősége­ket!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A Vénusznak hála, a mai napon szerelemme­l telve kel fel, és ez az érzés nem is hagyja el egész nap. A társa is a szokottnál kedvesebb lehet, aminek következté­ben a szokásos hátsó gondolatok sem gyötrik önt tovább.

Bak 12. 22.–01. 19.

Habár egy titkos kapcsolat nagyon is vonzó lehet az ön számára, azért mégsem illik elfeledkez­nie a családjáró­l. Az a másik csak addig lenne szép, amíg nincs elkötelező­dés. Onnantól csupán cseberből vederbe kerülhet.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A barátainak, az önt körülvevő kollégákna­k és a családjána­k is köszönheti, hogy ott van, ahol. A megbecsülé­sük több is kell, hogy legyen puszta szólamokná­l. Mutassa ki tehát a tetteiben is a köszönetét, a háláját feléjük!

Halak 02. 19.–03. 20.

Egyelőre félre kell tennie nagyratörő terveit, ami a karrierjét illeti. Nem jelenti ez persze azt, hogy örökre le kellene mondania róluk. De mindenképp­en stratégiát kell váltania, és a rövid távú céljaira kell koncentrál­nia.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary