Blikk

Menjen, vagy maradjon?

-

Néha nagyon nehéz eldönteni, hogy menni jobb, vagy maradni. Maradni a megszokott­nál, vagy felismerni, hogy a régi idők elmúltak, az új idők szelei pedig már egészen máshogyan fújnak. Valahogy így vagyunk mi most a nap lányával is: hűséges olvasóink emlékezhet­nek rá, hogy már a Blikk indulásako­r, a legelső lapszámban is megjelent a „meztelen nő”, az évek során szinte védjegyévé vált a lapnak. Nem mi találtuk ki, az angolszász lapokban régi hagyománya van már ennek: ők Page 3-nak hívják, hiszen például a The Sunban hagyományo­san az újság 3. oldalán jelent meg.

A Blikkben is ezt a tradíciót követtük, amikor 1994. március 1-jén először vehették kézbe az újságot az olvasók, egyet lapozva máris ott találták a ruhátlan hölgyet. Közel nyolc évig meg is őrizte ezt a helyét, amikor is – egészen pontosan 2002. január 3-án – kiköltözöt­t a címlapra, hogy ott domborítso­n tovább. 13 évig szerepelt itt, 2015. március 6-án azonban, miután több tízezer olvasónk szavazott így, visszakerü­lt a 3. oldalra, és azóta is ott csábít. Igazi sztárokat is adott nekünk a nap lánya: a Blikk Szépe verseny indulóinak fotóit napról napra bemutattuk az újságban. Ezt nyerte meg Larion Zoé 2011-ben, ezután indult el a modellkarr­ierje.

Csakhogy a világ oly sokat változott azóta, hogy mostanra kicsit már megkopott a nap lányának fénye, az olvasók talán már nem a Blikkben keresik az efféle bájakat. Így arra jutottunk, megkérdezz­ük most önöket, akik kedvéért az egész lapot csináljuk: mi legyen a ruhátlan lány sorsa, menjen, vagy maradjon?

Szavazatai­kat a naplanya@blikk. hu e-mail-címre várjuk, hét végére kiderül, szeretnéke még látni az újságban a lányokat, vagy sem.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary