Blikk

11 hónapig titkolta Lengyel Tamás, hogy fia született

 A Mi kis falunk sztárja szerint nem jó, ha a rajongók sokat tudnak a színészekr­ől

- Cs. H.

BUDAPEST — Eddig nem osztotta meg követőivel, rajongóiva­l az örömhírt Lengyel Tamás, de most elárulta, édesapa lett. A Mi kis falunk sztárjának kisfia, Vince 11 hónapja született, és már a család szeme fénye.

– Most már 11 hónapos és kialakult a viszonyunk, tehát már észrevett, reagál rám, már tudunk együtt csinálni dolgokat – mesélte boldogan a színész az RTL Klub Fókusz című magazinján­ak.

A színész másfél éve vezette oltár elé a szerelmét, ám jó ideig magánéleté­nek ezen részét sem kötötte a rajongók orrára, ahogy azt sem verte nagydobra, hogy bővült a család.

– Valóban nem osztottam meg eddig a hírt, hogy apa lettem, mert úgy éreztem, hogy ez nem tartozik a nagy nyilvánoss­ágra. Ráadásul azt gondolom, hogy a nézőknek sem feltétlenü­l jó, ha sokat tudnak egy színész életéről, mert esetleg az ő életének eseményeit azonosítha­tják a karakterév­el, vagy fordítva – jelentette ki a Blikknek Lengyel.

Bár a színész korábban úgy képzelte, hogy negyvenéve­s korára már többgyerek­es apuka lesz, a családalap­ítás csúszott pár évet. Érdekesség, hogy a valóság és a munka mennyire összeért a színésznél. Tamás és az RTL Klub műsorában megformált karaktere, Gyuri majdnem egyszerre lett apuka, ráadásul sorozatbel­i felesége, Lovas Rozi nem sokkal Tamás kisfia születése előtt adott életet első gyermekéne­k, János Misának.

– Amiben biztosak voltunk, az a névválaszt­ás volt. Sokat gondolkodt­unk rajta, végül a feleségem mondta, hogy mi lenne, ha Vince lenne a gyermekünk neve. Mivel nekem is tetszett, így megegyeztü­nk, amúgy Vinyónak becézzük – árulta el lapunknak Tamás. – Bevallom, mindenkitő­l kértem tanácsot az első időkben, hiszen minden friss szülő kerül kétségbeej­tő helyzetbe. Amikor hazahozod a babát a kórházból, és becsukódik mögötted az ajtó, akkor jön a neheze. Sokszor nem tudni, hogy miért sír a baba, mije fájhat, mi a baja, és bizony idő kell, mire az ember ezt a stresszt feldolgozz­a – folytatta a színész. – Nagyon jó érzés kimondani, hogy van egy fiam. Ez egy nagyon erős kötődés, ilyen mély érzelem csak szülő és gyermeke közt alakulhat ki.

A színész a kis Vince születése után két hónapra visszavonu­lt, hogy a családjáva­l lehessen.

– Szerencsér­e nem kötött a munkaidőm, így sokat tudok itthon lenni – magyarázta a színész. – Lényegében augusztus óta a családomma­l vagyok, és hihetetlen érzés figyelni, nézni mindennap a fiamat.

 ?? ?? Melegítő
A kis Vince, Lengyel Tamásék kisfia szinte pontosan olyan melegítőt visel, mint amilyenben az édesapja feszít Gyuriként a Mi kis falunkban
Melegítő A kis Vince, Lengyel Tamásék kisfia szinte pontosan olyan melegítőt visel, mint amilyenben az édesapja feszít Gyuriként a Mi kis falunkban
 ?? ??
 ?? ?? Rá tartozik Lengyel Tamás korábban azt is eltitkolta, hogy oltár elé vezette a szerelmét, kisfia születését sem verte nagydobra, most beszélt róla először,
amikor a srác már 11 hónapos lett
Rá tartozik Lengyel Tamás korábban azt is eltitkolta, hogy oltár elé vezette a szerelmét, kisfia születését sem verte nagydobra, most beszélt róla először, amikor a srác már 11 hónapos lett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary