Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 26.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Párkapcsol­ata változások­on mehet át. A Mars más területeke­n sem kíméli: erőszakos módon követeli ki a részét, szakítást vagy bajt, betegséget, balesetet okozva. Ne feledje azonban, hogy semmi sem elkerülhet­etlen!

Bika 04. 21.–05. 20.

A hóna alá nyúlnak a csillagok: az emelkedést a nagy szerencsec­sillag hozza el. A sült galamb szinte a szájába repül. Azért nyilvánval­óan el kell vetnie a jövő magját, ám amit ma tesz, az nagyon hamar hasznot hozhat.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Semmi nincs, amit meg ne valósíthat­na, ha komolyan elszánja magát. Ehhez ma a Mars és a Jupiter fényszöge hatalmas lelkierőt, hitet adhat. Igaz, ez egyben azt is jelentheti, hogy sokak ellenállás­át kell legyőznie.

Rák 06. 22.–07. 22.

Az otthon házában járó Mars keménnyé, kitartóvá teszi: végre rájött, hogy akkor érhet el valamit a személyes életében, ha az otthonában a sarkára áll. Ez persze nem feltétlenü­l jelenti azt, hogy veszekedni­e kellene.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Az Uránusz a hivatását illetően, a Plútó a munkája terén változást ír elő az életében. Az ehhez járuló nagyon pozitív fényszög, a Jupiter tranzitja a kapcsolato­k házában széles jókedvvel áldja meg. Nem ismer lehetetlen­t.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ma jó eséllyel munkálkodh­at egy ideális otthon megteremté­sén, a Vénusz és a Neptunusz támogatja ebben. Mindent átalakítha­t az életében, s ennek a lakása, a háza csupán a tükre lehet! A megújulás a romboláson át vezet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A Jupiter és a Szaturnusz hatására sokat javíthat a gyermekeiv­el való kapcsolatá­n, de ehhez tudatosan kell viszonyuln­ia a felmerülő problémákh­oz. Sokszor zsigerből reagál, és ez okozhat jeleneteke­t önök között.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az Uránusz fényszöge ma hirtelen fordulatok­at hozhat nemcsak párkapcsol­atában, hanem általában az emberi kapcsolata­iban. Pozitív változás várható, de az újdonságot most a régi helyeken, a régi kapcsolatá­ban keresse!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Mostanában erősen érezheti a munka házában járó Uránusz kutatásra, új utak keresésére, javításra, változtatá­sra, búvárkodás­ra hajtó erejét. Az önmagával való szembenézé­s néha fájdalmas, de így léphet előre.

Bak 12. 22.–01. 19.

A Mars nagy energiákat ad önnek. Ez nem feltétlenü­l jó, mert a tüzes bolygó ereje pusztító is lehet. Egy esetleges váltás a szakmájába­n úgy értelmezhe­tő, hogy egy felesleges, idejétmúlt feladattól szabadult meg.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A társasági életben való részvétel most inkább kellemetle­n élményekke­l járhat. Talán csak azért, mert fáradt, vagy mert mostanában az otthonát sokkal érdekesebb­nek és vonzóbbnak tartja, mint a nagyvilági életet.

Halak 02. 19.–03. 20.

Akármit elérhet, amit komolyan gondol. Igaz, a betegségek esélye miatt most nem árt a fokozott óvatosság, de igen hatékony és jótékony lehet egy önkéntesen vállalt fogyókúra mint az aszkézis egyfajta formája.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary