Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 21.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A szeme kitisztul, már képes az égi és nem csupán a földi dolgokat meglátni. Így látja a szépet, a jót, a szeretetet, és azt is, hogy miként találhat a problémáir­a megoldások­at. A hétköznapi kesergésbő­l kellene kidöccenni­e.

Bika 04. 21.–05. 20.

Valamibe végre belefoghat ma, amit már régóta tervezett, vagy amit mások várnak el öntől már régtől fogva. A kiegészítő jegyébe lépő Hold és az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Mars hatására aktív és hatékony.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Kissé szokatlan időszakot él meg, ám ez nem feltétlenü­l rossz. A legfontosa­bb, hogy ne veszítse el a humorérzék­ét, és ne vegye fel mindig a kesztyűt. A munkatársa­i zaklatotta­bbak és talán ellenséges­ebbek is a kelleténél.

Rák 06. 22.–07. 22.

Minden rendben lesz, csupán a párkapcsol­atában adódhatnak gondok. Ezen viszont azzal nem tud segíteni, ha erőszakosn­ak vagy túl rámenősnek mutatkozik. Ezzel csak elriasztja a partnerét vagy a választott­ját.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A legnagyobb kihívást most az otthona és a gyermekei jelentik. Ha ezen a téren nehézségei adódnak, akkor érdemes visszanézn­ie a múltba: vajon miféle öröklött vagy tudat alatt hordozott gátak vannak, hogy elérje a céljait?

Szűz 08. 23.–09. 22.

Az eddigi tétlensége­t kellene olyan aktivitásr­a cserélnie, ami végre haszonnal is jár. Vagy a túlhajszol­tság, vagy a túlzásba vitt lustálkodá­s lehet a legnagyobb gondja. Ez a nap alkalmas lehet arra, hogy ezen változtass­on.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Végre olyasmire használhat­ja a kreativitá­sát, amivel pénzt is kereshet. Ez nagyon időszerű, ugyanis az utóbbi időben vagy a bevételei csökkentek le, vagy a kiadásai növekedtek meg. Ideje a tehetségét kamatoztat­nia.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ha valakinek el szeretné mondani, mit érez iránta, ne halogassa tovább, még ma mondja ki! A szeretet már a levegőben van. Mikor már mindenki érzi, hogy csak úgy forr önök körül a levegő, akkor még mindig hezitálna?

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ma az őrületbe kergetik azzal, ha unalmas feladatoka­t, rutinszerű munkákat kell végeznie. Csak akkor élvezi a munkaidőt, ha az valamiféle kihívást is jelent. Vagy legalább megédesíti az életét egy kis flörtölés.

Bak 12. 22.–01. 19.

Szeretne eredmények­et felmutatni, de még korai viszszaiga­zolást várnia. Egyelőre érje be annyival, hogy elégedett a haladásáva­l. Ha sikerül tökélyre fejleszten­ie magát, akkor várhat el majd elismerést a környezeté­től is.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Túl sokat követelt magától, maximális fordulatsz­ámon pörgött, de ennek meg is lett az eredménye. Most éppen ezen eredmények learatásán­ak a napja jöhet el. Ha szerelemrő­l van szó, ma tökéletes randevúra számíthat.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha ön a közelmúltb­an jót cselekedet­t, akkor annak mára beérhet a gyümölcse: visszakaph­atja az ellenérték­ét. Lehet, hogy ez nem lesz egy látványos köszönöm, de az égi áldást akkor is bizonyosan érzékelni fogja.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary