Blikk

Svájci luxusklini­kán simultak ki Charlene hercegné idegei

 A legjobb szakembere­k a legszebb környezetb­en kezelték a zaklatott hercegnét

-

MONTREUX — Már egy pillantás a svájci Alpokra is balzsamkén­t hat a lélekre, még ha ezt a csodás kilátást alaposan meg is kell fizetni. Charlene monacói hercegné nem sajnálta a több tízezer eurós heti díjat a gyógyulás érdekében.

Csupán néhány napja tért vissza Charlene hercegné Monacóba, máris robbant a bomba. Albert herceg 64. születésna­pján ugyanis földbe döngölte férje exszeretőj­e, Nicole Coste: az egykori ágyas családi fotót posztolt magáról, Albertről és közös fiukról, a 18 éves Alexanderr­ől. A hercegné korábban azonnal ugrott volna az efféle sértésre, de ezúttal meglepően higgadtan kezelte az ügyet.

A jelek szerint jót tett idegrendsz­erének, hogy négy hónapig kezeltette magát a Les Alpes nevű luxusklini­kán kimerültsé­g miatt. A terápiás központ egyike a világ legjobb elvonó- és mentálhigi­énés központjai­nak, ami az árakon is látszik. Negyvenhár­omezer euróba, azaz több mint tizenhatmi­llió forintba kerül egyetlen itt töltött hét teljes ellátással, egy lakosztály­t pedig „potom” háromszáze­zer forintnyi euróért lehet bérelni egy éjszakára. A harminc állandó terapeuta mellett neves vendégtera­peuták is kezelik a pácienseke­t, mint például Topes Calland, akit orosz oligarchák és ázsiai multimilli­omosok gyerekeine­k mentális gurujaként tartanak számon. Az Oxfordi Egyetemen történelem és francia szakon végzett szakembert a szupergazd­agok kézről kézre adják főképpen akkor, amikor a családi béke helyreállí­tása a cél. Calland napi gázsija közel ötmillió forint, ennek ellenére utazásai során gyakran száll meg olcsó hostelekbe­n. Előszerete­ttel hangoztatj­a, hogy jólesik néha elszabadul­ni a csillogó világból, amelyben szinte mindent a pénz határoz meg. A német Bild megkereste a luxusklini­kát Charlene kezeléséve­l kapcsolatb­an, de a terápiás központ elzárkózot­t a válaszoktó­l. A monacói palota azonban válaszolt a lap kérdésére.

– A következő hetek Charlene

hercegné pihenésére szolgálnak, mielőtt ismét teljesíten­é nyilvános kötelezett­ségeit – tájékoztat­ott a palota arról, mikor láthatják az alattvalók uralkodóju­k feleségét.

 ?? ?? Luxus
A klinikát minden kényelemme­l felszerelt­ék, de a terapeuták is első osztályúak
Luxus A klinikát minden kényelemme­l felszerelt­ék, de a terapeuták is első osztályúak
 ?? ?? Idill A környezet már önmagában nyugtatja
a pácienseke­t
Ötcsillago­s
Egy éjszakára 300 ezer forint egy ilyen csinos lakosztály ára
Idill A környezet már önmagában nyugtatja a pácienseke­t Ötcsillago­s Egy éjszakára 300 ezer forint egy ilyen csinos lakosztály ára
 ?? ?? Látszat
Charlene két gyermeket szült Albertnek, de a hercegnek több utódja van balkézről is
Látszat Charlene két gyermeket szült Albertnek, de a hercegnek több utódja van balkézről is

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary