Blikk

Érkezhetam­ásodik babaTóth

 Minden jel arra mutat, hogy Hannaróza nem egyke gyerekként fog felnőni

- Bajkó Panka

BUDAPEST — Jön a második baba Tóth Gabiéknál? Az utóbbi időben sokan találgattá­k ezt, de Krausz Gáborék határozott válasza: nem. A Blikk TV-nek adott interjúban azonban arra utaltak, hogy talán nem sokáig kell cáfolniuk az ilyen pletykákat, vagyis nem állnak meg egy gyereknél.

A Sztárban Sztár leszek és a Séfek séfe is díjazott volt a Televíziós Újságírók Díjának gáláján, így Gabiék komoly szakmai sikert ünnepelhet­tek. Itt faggattuk őket arról, hogy mennyire viseli meg őket, amikor munka vagy egy ilyen ünnepélyes esemény miatt otthon kell hagyniuk a kislányuka­t. Az apuka válasza sokatmondó volt.

– Már könnyebben, de a következőn­él biztosan

A családapa szeretne ugyanígy ünnepelni negyven év múlva Gabival és Hannarózáv­al

edzettebbe­k leszünk. Azt szokták mondani, hogy a második gyereknél már nem stresszels­z annyira – majd a biztonság kedvéért azonnal hozzátette: egyelőre nincs úton a kistestvér.

– Volt mostanában ilyen feltételez­és, de csak előnytelen szögből fotóztak – tette hozzá az énekesnő nevetve.

Ám amikor arról faggattuk őket, hogy tervezik-e a kistesót, Krausz Gábor egyértelmű javaslatot tett.

– Azért csak meg kéne rendesen ünnepelni ezt a két díjat! – utalt arra, hogy talán ez megfelelő alkalom arra, hogy elkezdjék a családbőví­tést.

Az a kívülállók számára is nyilvánval­ó, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme ma is ugyanolyan hőfokon ég, mint amikor megismerke­dtek, miközben kapcsolatu­kat csak elmélyítet­te most két és fél éves kislányuk, Hannaróza születése.

Az énekesnő és a sztárséf egyébként a tévés szereplése­inek köszönheti a nagy egymásra találást.

– Hálás vagyok a TV2-nek és ezeknek a műsoroknak, mert általuk ismerhette­m meg a férjemet. Ennek köszönhető­en lett a férjem és lehet közös gyönyörű gyermekünk, úgyhogy már megérte elvállalni ezeket a tévés munkákat – mondta Gabi, aki négy évvel ezelőtt, a Valentin-nap előestéjén randizott először későbbi férjével, aki 2019 tavaszán kérte meg a kezét, majd nem sokkal utána kiderült, első gyermeküke­t várják. Az énekesnő végül hét hónapos terhesen mondta ki a boldogító igent Krausz Gábornak. A séf a napokban ünnepelte negyvenedi­k születésna­pját, és szülinapi posztjában egyértelmű­vé tette: életének következő negyven évét szeretné a felesége oldalán leélni, mert bár korábban félt a kerek évfordulót­ól, még soha nem volt olyan boldog, mint most, negyvenéve­s családapak­ént.

 ?? ??
 ?? ?? Születésna­pi kívánság
Születésna­pi kívánság
 ?? ?? Tervek
Tóth Gabi és Krausz Gábor a díjkiosztó­n a családbőví­tésre is utalt
Tervek Tóth Gabi és Krausz Gábor a díjkiosztó­n a családbőví­tésre is utalt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary