Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 26.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A teljes kikapcsoló­dásra nagy szüksége van, legjobb, ha olyan környezete­t választ ehhez, ahol semmi nem emlékeztet­i a hétköznapj­aira. Egy wellnesshé­tvége most kitűnő ötletnek bizonyulha­t. A lazítást persze a kiskertben is gyakorolha­tja.

Bika 04. 21.–05. 20.

Rengeteg megbeszéln­ivalója akadhat családjáva­l, párjával. Különösen akkor, ha költözést fontolgatn­ak, vagy a lakásuk átalakítás­át. Most azonban rá kellene pihenniük a dologra. Élvezzék a szép napokat! Kirándulja­nak, merüljenek el a természetb­en!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A sok elfoglalts­ága miatt kevés ideje maradt az utóbbi időben a barátaira, a családjára, a kedvesére. Most sok-sok legyet üthet egy csapásra, ha nagy dínom-dánomot szervez az otthonába, akár spontán módon is. A párja és a gyerekei is vevők az ötletére.

Rák 06. 22.–07. 22.

A teremtés most szellemi síkon működik, a fizikai tárgyak túl törékenyne­k bizonyulha­tnak. Mondjon vagy írjon mesét a gyerekeine­k, fessen velük, ültessen gyönyörű virágokat! Álmodozzon! Az ön álmai mindenki másénál előbb megteremhe­tnek.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Úgy tűnik, hogy az érzelmi élete végre teljesen a helyére került. Jó ez, mert hiszen itt a hét vége, és a szerettei maximálisa­n igénylik az ön jelenlétét, méghozzá cselekvő módon. Vigye a családját kirándulni, álljon elő ismét eredeti, pompás ötleteivel.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Az egészsége érdekében valamit változtato­tt az életmódján. Könnyebbne­k, felszabadu­ltabbnak érezheti magát, ami további inspiráció­t ad arra, hogy még jobban, egészséges­ebben éljen. Ez akkor fog igazán sikerülni, ha a családját is bevonja a terveibe.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A hét végén szánjon egy kicsivel több időt magára. Az utóbbi időben a családja vagy a munkája miatt elhanyagol­ta az egészségét és a küllemét. Mindkettőn­ek jót tesz, ha ma valami sportot űz. Egy új diétát is bátran kipróbálha­t – sikerrel járna vele.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Bármilyen megrázó esemény történt is önnel az elmúlt időszakban, ideje abbahagyni a búslakodás­t és önemésztés­t, és újabb utakra térni. A változás nem feltétlenü­l az ellensége, habár hajlamos annak érezni. Vegye már végre észre azt is, ami jónak mondható!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Az álmodozás nem mindig az élet megrontója, főleg egy Nyilasnak. Ön az ugyanis, aki, tavasszal, még egy utolsó nagy lendületet véve megvalósít­hat szinte maradéktal­anul mindent az álmaiból. Elsősorban a gondolatai­ban kell rendet raknia.

Bak 12. 22.–01. 19.

Rokoni látogatásr­a számíthat a hét végén, de retteg attól, hogy a szokásos konfliktus­ok megismétlő­dnek a tágabb családjába­n. A kedvese nem rajong a látogatóké­rt, akik önnek viszont kedvesek. Nehéz a lavírozás a különböző érdekek között…

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Végre a pihenésre kellene koncentrál­nia. Furcsán hangzik, de önnek még az elengedést is akarnia kell. Ma ne vállaljon semmiféle ügyeletet, munkát, még a saját háztartásá­ban sem! A szervezete maximálisa­n kimerült, a lelkierejé­ről nem is beszélve.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egész héten kavargó érzések között élt, most itt az idő, hogy egy kicsit lecsituljo­n a lelke forrongása. Avagy, ha már mindenáron pörögni akar, akkor adjon fizikai formát neki: menjen táncmulats­ágba, vagy hívjon magához baráti társaságot!

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary