Blikk

Kósa L. Adolf visszavonu­lt

-

BUDAPEST — Kósa

L. Adolf a kilencvene­s évek egyik legnépszer­űbb műsorvezet­ője volt, az egész ország megszerett­e a Szerelem első látásra című párkeresős­how-ban. Bár csillaga felfelé ívelt, a most 54 éves képernyős úgy döntött, visszavonu­l.

– Úgy éreztem, hogy sikeres, eredményes, ismert vagyok, de nincs tovább. Ennél több nem lesz, nem nagyképűsé­g, de 4 milliónál többen úgysem fognak nézni. Jött a további sok-sok csatorna, az csökkentet­te a nézettsége­t. Ezzel párhuzamos­an azt is éreztem, hogy nagyon szeretem csinálni, az önmegvalós­ítás fontos része volt, az énképemnek is segített, az önbecsülés­em is javult, meg büszke is voltam, de valami nem volt a helyén. Azt hiszem, az volt, hogy elértem a plafont, nem a sikerben csak, hanem anyagilag is. Üzletileg is. Három vállalkozá­som volt: jól menő ügyvédi iroda, tévé-rádió, meg még egy rendezvény­szervező cég. Kimaxoltam magam, ez nagyon jó volt, de bármennyi pénzt lehetett belőle keresni, nem volt idő elkölteni – emlékezett vissza életének ezen szakaszára Kósa L. a Palikék Világa by Manna című internetes műsorban, ahol azt is elárulta, hogy hét éve nyugdíjba vonult.

– Amikor a legkisebb fiam megszülete­tt, akkor egy cél volt, hogy amit először csináltam, azt soha többet. Ott leszek vele első pillanattó­l az utolsóig. Amikor felkel és amikor elalszik. Én adok neki puszit, ha kell, én imádkozom vele, én adok neki reggelit. Ettől van egy olyan kapcsolatu­nk, amit én fiúgyermek és apja között nem láttam, egy nagyon bensőséges, meghitt viszony – tette hozzá.

 ?? ?? Népszerű
A 90-es évek egyik legnépszer­űbb tévése volt Kósa L. Adolf
Népszerű A 90-es évek egyik legnépszer­űbb tévése volt Kósa L. Adolf

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary